Spurguspurga parašė:
Po pirmos ivf punkcijos jauciaus lyg niekur nieko ,sekancia diena ejau i darbaDel atdigavimo po narkozes , tai pirma syk ilgiau apspangus buvau,o siand labai ge…
Bet narkoze ten trumpalaike, taip?
Spurguspurga parašė:
Po pirmos ivf punkcijos jauciaus lyg niekur nieko ,sekancia diena ejau i darbaDel atdigavimo po narkozes , tai pirma syk ilgiau apspangus buvau,o siand labai ge…
Bet narkoze ten trumpalaike, taip?
Ruknyte parašė:
Bet narkoze ten trumpalaike, taip?![]()
Taip, labai ir labai silpna. Pati procedūra kokia 20 min. Priklausomai kiek užderėjo 😁
Ruknyte parašė:
Bet narkoze ten trumpalaike, taip?![]()
20-30 min tik ;)
Aliona86 parašė:
Mergaites norejau pasiklausti , kas gal nesenei darėtes Klaipėdoje (iui) ne kompensuojama , sakykite prašau ar būtinai reikia būti susituokus ?diekoju iš anksto ki…
Pagal Lietuvos įstatymus pagalbinio apvaisinimo procedūros atliekamos tik susituokusioms poroms. Ir kompensuojamos, ir nekompensuojamos. Kažkas rašė, kad NW įstatymą pažeidžia.
Ruknyte parašė:
Merginos, kokia savijauta po punkcijos buna? Ar greit atsigavot?
Na mano darbas sedimas, as tai labai prastai jauciausi visa savaite beveik, labai sona viena skaudejo , ir siaip ant kedes sedet ilgai negalejau nes skaudejo viska vidui, o po narkozes tai viskas ok galejau pati ir namo vaziuot
Braskia parašė:
Na mano darbas sedimas, as tai labai prastai jauciausi visa savaite beveik, labai sona viena skaudejo , ir siaip ant kedes sedet ilgai negalejau nes skaudejo viska …
Ar emet biuleteni?
Ankar parašė:
Sveiko, Utrogestan pakeičiau į Progesterone Besins ir pradėjo rudai teplioti. Gal dar kam taip buvo? 🤔
Man tai jokių pokyčių visai nebuvo...
MOT1 parašė:
matau!🥰 geras zenklas🙂man irgi ryt 7dpi, nekantrauju bet bijau darytis testus.. jums blastute sodino?
taip, 5 dienų ;) Aš ir baisiai bijojau, vakar išvis tokia ašarų diena man buvo, jaučiu dėl hormonų...kadangi buvau nusiteikus neigiamai, tai pamačius šoką gavau lengvą ir vėl verkiau vyras neturėjo ką pasakyt. Jis netiki jokiais vaiduokliais. Sakė kai kraujo tyrimai bus, tada džiaugsis