Jiiii parašė:
Siandiena ir as sulaukiau savo dienu ir ryt pradesiu Gonali. Ir laukiu ir bijau truputi🙂
Jūsų taip pat echoskopu nežiūrės prieš pradedant leistis vaistus? kraujo tyrimus jūs jau gal ciklą prieš atlikot?
Jiiii parašė:
Siandiena ir as sulaukiau savo dienu ir ryt pradesiu Gonali. Ir laukiu ir bijau truputi🙂
Jūsų taip pat echoskopu nežiūrės prieš pradedant leistis vaistus? kraujo tyrimus jūs jau gal ciklą prieš atlikot?
Austeja_ parašė:
Jūsų taip pat echoskopu nežiūrės prieš pradedant leistis vaistus?kraujo tyrimus jūs jau gal ciklą prieš atlikot?
Ne neziures😕
Bet turi buti viskas gerai.
Ziurejo mane si 1dieni, visi hormonai atlikti ir gavau recepta.
Nykštukė parašė:
Gal atsimenat rasiau, kad pradejau lankyt akupunktura. Tai siandien prasidejo menesines! Pirma karta per visa mano gyvenima be jokiu VAISTU!!! Man tai kazkoks kosmo…
O kur daretes?
Nykštukė parašė:
Gal atsimenat rasiau, kad pradejau lankyt akupunktura. Tai siandien prasidejo menesines! Pirma karta per visa mano gyvenima be jokiu VAISTU!!! Man tai kazkoks kosmo…
Geras, kaip fainai! Aš tikrai tikiu, nes pati esu apturėjus akupunktūros kursą, tai tikrai kokius 2-3men jutausi laaaabai sveika.
Kas del akupunkturos ir as buvau skeptiska. Bet gydziausi sprando skausmus,tai toks energijos antpludis buvo,zvali,nuotaika gera,tiesiog akyse sviesiau. Aisku pirmi kartai tai budavo kaip sulauzyta.
Buvo ir kitu zmoniu kurie gydesi kitas problemas,bet apie moteriskas as neuzsiminiau.
ausreleee parašė:
O kur daretes?![]()
Kauno gatveje Vilniuje, Homoepatijos centre. Na as siandien tiesiog soke, galvoju kaip taip gali but 🤷🏽♀️😅😅 ir cia as turejau 6 proceduras, o toks poveikis
Nareee parašė:
Ačiū o prieš tyrimus reikia buti nevalgius?
Prieš šituos tai ne. Tik prolaktiną geriau iki 10 val pasidaryt,prieš tai nesudirginus krūtų,neturėjus naktį lytinių santykių, streso ir pan.
Nareee parašė:
Man gyd sake prolaktina pasidaryti 2-3cd
Keista. Nes kiek yra tekę darytis prolaktino tyrimą,tai nei vienas gydytojas ciklo dienžs nėra nurodęs. Net endokrinologai. Tik yra kitų nurodymų,kurių nesilaikymas gali labai įtakoti iškreiptus rezultatus.
m.e.s parašė:
Prieš šituos tai ne. Tik prolaktiną geriau iki 10 val pasidaryt,prieš tai nesudirginus krūtų,neturėjus naktį lytinių santykių, streso ir pan.![]()
O man sakė prolaktiną pasidaryti,kad būtų praėję 3-4 val. nuo miego. Na,nemiegojus būti tiek laiko. Ir man mažesnis budavo,kai pasidarydavau kokią 11 h tyrimą,nei anksti ryte.