Skaistė3 parašė:
Neliūdėk, man tokia pat situacija buvo, tai irgi pasimetus ir liūdna buvau, bet pasirodo, tai dar nk nereiškia, svarbu, kad kažką išpunktavo🙂
Jums kaip matau pasiseke?:))
Na as tikiuosi, kad apsivaisins ir pirmadieni jau ikels🙏🏼
Skaistė3 parašė:
Neliūdėk, man tokia pat situacija buvo, tai irgi pasimetus ir liūdna buvau, bet pasirodo, tai dar nk nereiškia, svarbu, kad kažką išpunktavo🙂
žiogelisss parašė:
ir Tave!!!![]()
aš dar lauksiu pirmadienio hcg tyrimo🙂🙃
žiogelisss parašė:
Merginos, mano hcg 135.99visdar patikėt negaliu...
Sveikinimai 🌹 aukit
Ruknyte parašė:
Man dvi apsivaisino ir vieną įsodinome, tai po kolkas viskas gerai
Ruknyte parašė:
O kaip jusu skystis kiausintakiuose? Arba as kazka maisau,gal kita nare apie tai rase.
J.U.R.GAA parašė:
Tai ir tave sveikinu 😍😍😍
aš dar kazkaip netikiu tai ryt vel testa pagadinsiu😄🥰
Spurguspurga parašė:
O kaip jusu skystis kiausintakiuose? Arba as kazka maisau,gal kita nare apie tai rase.
Gydytoja sake, kad issivaiksciojo😍 neber skyscio, nes jau ir praita echo nemate, ir si karta sako spaudziau ziurejau,viskas svaru grazu🙂 tai bent tiek nudziugino mane
MOT1 parašė:
aš dar lauksiu pirmadienio hcg tyrimo🙂🙃
Aš jaučiu su teigiamu testuku nesulaukčiau hcg dienos lekčiau darytis ir tada dar hcg tikrąją dieną, jau pažiūrėti kaip auga
Ruknyte parašė:
Gydytoja sake, kad issivaiksciojo😍 neber skyscio, nes jau ir praita echo nemate, ir si karta sako spaudziau ziurejau,viskas svaru grazu🙂 tai bent tiek nudziugino ma…
Smagu girdeti sekmes toliau ❤️
J.U.R.GAA parašė:
O man tai baisu, jei taip gyd dirba 😤. Per savo 38 gyvenimo metus niekad gyvenine neturejus cistų, i vat prašom po pirmo nepavykusio ivf per metus jas jau turėjau d…
Po IVF jau kitas reikalas, deja... man sveikatos irgi nepridėjo, atsirado visokių nukrypimų, ko nebūdavo.