princesita892 parašė:
Man irgi Ž sake kad padalinti jau kompensuojami pinigai siem metam (ar kazka pns😃) bet mes sausi tik ir zadam eiti.
Įdomu,o čia visur taip ar tik NW?
princesita892 parašė:
Man irgi Ž sake kad padalinti jau kompensuojami pinigai siem metam (ar kazka pns😃) bet mes sausi tik ir zadam eiti.
Ruknyte parašė:
Sveikos, kaip elgetes po ikelimo? Vieni sako gyventu iprastai, ir nekreipti demesio, kiti sako, kad reikia guleti ilsetis ir nieko nedaryti... ar buvote paemusios b…
Po punkcijos, abu ivf buvau atostogos+biuletenis. As nerizikuociau,gyventi iprastai,turi but sumazintos apsukos, po tokiu proceduru. Tad ilsejausi namuose,ir visa laika skyriau sau ir zirniukui. 🙏
m.e.s parašė:
Kiek forume skaitau, tai panasu, kad tik NW 🤔
princesita892 parašė:
Kiek forume skaitau, tai panasu, kad tik NW 🤔
Mes lapkritį darome pabraižymą Santarose ir mėnesio pabaigoje turėtume startuoti. Nieko gydytoja neužsiminė,kad kompensavimui skirti pinigai išnaudoti.... Tik vat turėjau mintį,jeigu Santaros stabdys procedūras,pereiti į NW. Bet,kaip suprantu,jau nepavyktų to padaryti su kompensavimu...
m.e.s parašė:
Cia kvotos tokios NW buna nzn ka jie ten suka bruka
m.e.s parašė:
Mes lapkritį darome pabraižymą Santarose ir mėnesio pabaigoje turėtume startuoti. Nieko gydytoja neužsiminė,kad kompensavimui skirti pinigai išnaudoti.... Tik vat t…
Labukas, mes irgi lapkricio viduri pradedam daryti pabraizyma ir startuosim, idomu ar NW priimtu jeigu Santaras uzdarys? Ar NW neuzdarys?
Nareee parašė:
Labukas, mes irgi lapkricio viduri pradedam daryti pabraizyma ir startuosim, idomu ar NW priimtu jeigu Santaras uzdarys? Ar NW neuzdarys?
Aš manau nieks nezino kada ir ką uždarys 🤔 pati jau su baime laukiu gruodžio pabaigos... Nes neaišku kaip kas..
Son3 parašė:
Sveikos, merginosna ir aš pradėsiu savo 2 fet
tik kažkaip baisu dėl to covido.. nes dirbu ligoninej.. tikėkimės nereiks nukelti
![]()
Kadangi Jus dirbate ligoninei tai turetumete anksciau zinoti ar uzdarys ar ne? 😀
m.e.s parašė:
O kodėl Santaros jums netaikė ISCI?
Nes nebuvo indikacijų daryti ICSI - pas vyrą normospermija, sperma tiko savaiminian apvaisinimui.
Northway išgirdau nuomonę, kad darant ICSI būtų aiškiau, kodėl tik 50% kiaušialąsčių apsivaisino, nes embriologas vaisindamas dar įvertina kiekvieną kiaušialąstę, ar ji tinkamai subrendusi.
Kol kas tai buvo tokia kaip ir nuomonė, be spaudimo atlikti ICSI antro IVF metu. Procedūra, kiek žiūrėjau, kainuoja +500 eur, tad tokia dilema, ar verta ją atlikti, jei įvyksta ir savaiminis vaisinimas? Tik tam, kad paaiškėtų, jog pusę kiaušialąsčių nėra pakankamai subrendusios? Ar ICSI dar turi kokių pliusų?