Ruknyte parašė:
Tai turbutna svarbiausia, kad viskas pavyktu
![]()
Del viduriu pabandykite airano po stikline kas vakara. Man jis padeda vidurius suminkstinti.
Ruknyte parašė:
Tai turbutna svarbiausia, kad viskas pavyktu
![]()
Del viduriu pabandykite airano po stikline kas vakara. Man jis padeda vidurius suminkstinti.
Lau32 parašė:
man tai neiprastai labai su situo reikalu, nepakeiciau maisto, bet rodos dujos gaminasi kaip duju jegainei 🙈🌪
Man tai tik truputi pucia, atrodo uzsimanai i tualeta ir nai nai nai, pasedi be reikalo ir ramu😂😂😂
Ruknyte parašė:
Man tai tik truputi pucia, atrodo uzsimanai i tualeta ir nai nai nai, pasedi be reikalo ir ramu😂😂😂
Oj tai mums cia panasiai visai, gal tai geras zenklas
As del viduriu geriu koktieliu - pvz obuolys, kiwis, spinatai, chia seklos ir selenu idedu - ir skanu priespieciams, ir kazkaip geriau kita diena veikia organizmas. Taip pat kevyro su avizu saukstu ir bananu i blenderi. Daug yra tokiu internete, prasluoja gerai zarnyna
Milikė parašė:
Merginos, apšvieskite, prašau, mane.
Kiek labai yra svarbus tas šeimos gyd.vizitas iki 12 sav.? Niekaip negaliu išderin…
As i ji ejau tikrai veliau, gal 14 ar 16 savaite... neatsimenu dabar, bet tikrai po 12, jau buvo 2 trimestras.
Pamatavo spaudima, paklause ar kazkuo skundziuos, siaip pakalbejom kas reikalinga buvo ir pasirase i knygele, viskas
Soliamio parašė:
Sveikos, pasidariau siandien testa. 10.15 buvo IUI, 10.14 ovitrelle, o siandien paskutine utrogestan tablete vakare. 🧐 Kaip galvojat ar jau galima tiketis, kad sis …
gražus vaiduokliukas
Milikė parašė:
NW galima![]()
Negalima rinktis, nes buciau tikrai nesaldziu turiu uzsaldytus 4 blastukus... Na girdejau laisves partija sieks kad leistu seimoms rinktis tai tikiuosi kazkas pasikeis per pora metu kaip reiks moket vel
Soliamio parašė:
Sveikos, pasidariau siandien testa. 10.15 buvo IUI, 10.14 ovitrelle, o siandien paskutine utrogestan tablete vakare. 🧐 Kaip galvojat ar jau galima tiketis, kad sis …
Tylus sveikinimai man cia jau nebevaiduokliukas o ankstyvas ir graziai rozinis teigiamas 🌷
žiogelisss parašė:
gražus vaiduokliukas![]()
Parodziau vyrui, tai jis atsargus labai po visu nesekmiu, o man atrodo, kad gal atejo jau ta diena. 😭❤️
Galvoju krauja pasidaryti, bet taip greit nepriims manes, o prg naudoti sake toliau gyd, jei teigiamas. 🧐