SunMoon parašė:
Planiniai nestukes tyrimai iki 12sav. Kraujo,slapimo,Aks
Bet jeigu šituos jau paskyrė ginė, tai viskas, šeimistas jau kaip ir nereikalingas
SunMoon parašė:
Planiniai nestukes tyrimai iki 12sav. Kraujo,slapimo,Aks
Bet jeigu šituos jau paskyrė ginė, tai viskas, šeimistas jau kaip ir nereikalingas
coliuke124 parašė:
Negalima rinktis, nes buciau tikrai nesaldziuturiu uzsaldytus 4 blastukus... Na girdejau laisves partija sieks kad leistu seimoms rinktis tai tikiuosi kazkas pa…
Mums ir Nw sake, kad negalima, privaloma saldyt. Tik apvaisinimui sprendem kiek vaisinti.
RedLips parašė:
Gali but. As gyvenu Norvegijoj. Tai jie paprastai po IUI liepia pasidaryt kraujo tyrima uz 2 su puse savaites ir jei hcg pakiles ekoskopas buna uz 3 savaiciu.
Tikrai kraujas neparodo ar vietoj pastojus..
FoxyFox parašė:
Mums ir Nw sake, kad negalima, privaloma saldyt. Tik apvaisinimui sprendem kiek vaisinti.
NW taiko nerašytas išimtis pagal susitarimus, šituo jau įsitikinau.
Milikė parašė:
Sipratau, vadinasi tas vizitas yra beveik niekinis, taip ir maniau![]()
Jeigu klausiate apie vizitą, kur paskui nėščiosios kortelėje šeimos gydytojas turi parašyti kažką - man jis buvo svarbus. Ėjau gal 14 sav. Skyrė geležies komplekso tyrimus, davė siuntimą pas endokrinologę, nes vartoju tiroxiną. Bet tyrimus galima ir pačiai atlikti, žinoma. Jie svarbūs, nes dažnai labai krenta hemoglobinas.
Milikė parašė:
Bet jeigu šituos jau paskyrė ginė, tai viskas, šeimistas jau kaip ir nereikalingas![]()
Jei jus gine priziuri,nusius daryt viska ka reikia.
As pas seimiste iskaitoj buvau,tai tik siuntimus rase ( kardiologui, endo,giniui) ,skyre visus tyrimus ji
Austeja_ parašė:
Jeigu klausiate apie vizitą, kur paskui nėščiosios kortelėje šeimos gydytojas turi parašyti kažką - man jis buvo svarbus. Ėjau gal 14 sav. Skyrė geležies komplekso …
Skyre nemokamai gelezies programa?
SunMoon parašė:
Skyre nemokamai gelezies programa?
Dalis mokamai - b12. Feritinas, folio r. ir geležis - lyg nemokamai, bet jau gerai nepamenu.
Milikė parašė:
Merginos, apšvieskite, prašau, mane.
Kiek labai yra svarbus tas šeimos gyd.vizitas iki 12 sav.? Niekaip negaliu išderin…
Aš išvis nejau pas šeimos gydytoją. Pasirodžiau 24 sav. Kai reikėjo siuntimo į Kauno klinikas pas endrikronologa antra karta važiuoti. Tada ir pamatė kad nėščia. Paklausė kas kaip, ar turiu nusiskundimų ir pan. Visus tyrimus vistiek ginekologė rašo, tarkim man dar nestumo eigoje reikejo spaudimą sekti nes buvo prastas. Tai namie matuodavausi o rezultatus ginekologei parodžiau 😊