ideval parašė:
Merginos, kurioms buvo išsivysčiusi stipri hyper, per kiek laiko kančios baigėsi?
Man buvo labai labai stipri hyper, 2 menesius buvau nedarbingume, 4,5 savaites praleidau ligonineje.
Matau yra nestumas jums. Sveikinu 🤗🌸 taciau hyper tesis ilgai... man skyscius punktavo tik 1 karta- 3,5 litro (bet ne viska), po 2 dienu vel prisikaupe ir dar daugiau ju. Dabar esu 5,5 men nestume, bet hyper metu pilvas buvo issiputes daug daug labiau, nes dabar turiu. Issipute buvo ir sonai, ir nugara... nezmoniskai skaudejo, nes per sinkaulius nebuvo kaip dar labiau pustis 🤦♀️ Skysciai mazeti pradejo mazdaug nuo 7 nestumo savaites... bet galutinai ju neliko tik apie 10-12 sav.... kiausides sugrizo i norma irgi apie 12-13 sav tik. Mano kiausides pradzioje buvo tokio dydzio, kad sunku buvo ismatuot jas... apie 16 cm, kaip vynuogiu kekes sake 🤦♀️
Zodziu vienintelis vaistas - daug daug daug baltymu! Ir vanduo - geriausia paprastas!
Kai atsistatys baltymu kiekis kraujyje - skystis is pilvo sugris i kraujagysles ir pasisalins iprastai... nupunktavimas - tai laikina pagalba, nes tame skystyje yra ir tu paciu medziagu reikalingu, tu paciu baltymu. Nupunktavus skyscius - kraujo rodikliai vel krenta, o juos atstatyti vel uztruks ilgiau... uzburtas ratas...
Viska mes galim iskesti! Svarbiausia, kad zirniukas implantavosi 🙏 taip- reikes truputi pakentetis skausmus ir nepatoguma, taciau tai tikrai iskenciama, palyginus su emocine bukle, kai nepavyksta pats IVF....
Man tikrai nepasiseke, kad buvo labai sunki hyper forma, bet mazai kam tokios sunkios buna, gydytojai sake jau seniai mate toki atveji, dazniausiai buna lengvesnes formos kitoms todel nenoriu gazdinti, jog visoms taip bus kaip man, o tiesiog dalinuosi patirtim, kaip buna, ir kad tai iskenciama ir isgyvenama. Svarbiausia nebijoti kreiptis i gydytojus, gultis i ligonine, jeigu savijauta prasteja
Daznai dalinuosi savo istorija, nes kai pati ieskojau kitu patirciu - mazai radau, arba labai senus atvejus, nebuvo su kuo pakalbeti, kas praejes sia busena. Jeigu kazkas nores, privaciai ir daugiau smulkmenu papasakoti galesiu 🤗🌸