Jiiii parašė:
Oi daug sake...tai reikia kuo greiciau isimti.
Gonali 150 leidziuosi. Kaip dar tas dvi dienas reiks iskenteti.
O kai as buvau ant ribos del hiper,tai man ta pacia diena liepe leistis ovitrelle
Jiiii parašė:
O kai as buvau ant ribos del hiper,tai man ta pacia diena liepe leistis ovitrelle
Havva parašė:
Sventines dienos dabar ispuola.
Laikysiuos nurodymu dabar.
Jiiii parašė:
Nemoku pasakyti kaip viskas nusirito zemyn...taip tikejausi kad jau tuoj.
Vaisingumo klinijoje kaune.
Mano panasus likimas.. Tik tiek kad as, tik po punkcijos isgirdau, kad saldom viska kas uzaugs ir keliame veliau, nes hyper rizika.. Tikrai net silpna tuo momentu pasidare nes jauciausi puikiai iki pat punkcijos 😳 Dar vilties turejau, bet po ~2d. jau gulejau ligonineje su hyperstimuliacija, ir jau pries ligonine pati puikiai suvokiau, kad tikrai ne tokiu budu, ne su tokia savijauta noriu, kad musu mazyliai apsigyventu manyje🙏🏻 Kad ir kaip skaudu buvo, atrode, kad viskas kisa koja, bet kantriai pralaukiau keleta menesiu ir su puikia savijauta vaziavome susitikti su savo snaigutemis🙏🏻❤️
Niekas dabar jau nezino, bet sirdi tikiu, kad visa ta kantrybe ir toks planas, prisidejo prie sekmes ir mazylis pasiliko pas mane🙏🏻 Uzsienyje daznai saldo, ir net nebunant hyper. Nepraraskit vilties ir palengva eikit svajones link❤️
Jiiii parašė:
Nenusiminkit, daug kiausialasciu, tai gausit ir daug embrionu. Saugokit save, butinai klausykit gydytoju ir po keliu menesiu pavyks
Sveikos merginos, labai atsiprašau jei ne i ta tema rašau. Bet jau nebežinau kur galėčiau kreiptis. 11 metu bandome susilaukti stebuklo, bandėme 5 IUI ir tris Ivf, visi kartai buvo nesėkmingi. Bandėme surasti diagnozė, praėjome labai daug gydytojų (infektologas, imunologai, endokrinologas, genetikai ir t.t),bandėme daug bandymu.. Visur atsakymas viskas gerai. Darėme tris IVF, keiteme vaistų dozės, ar net vaistus stimuliacijos metu. Visi kartai būdavo labai panašus. Viskas būdavo idialu, tyrimai puikus, kiaušialaščių būdavo nuo 7-17, apsivaisindavo 50 proc. Trečia diena visus kartus buvo 2 labai geros būklės, kaip gydytoja sako, geresnes ir negali būti. Bet nuo ketvirtos dienos, visi staigiai pradeda nebesivystyti ir 5-6d. visi žūdavo, net nepasiekę blastocistos stadijos, ir taip buvo 3 IVF. Kuriuos darėmes Latvijoje ir Lietuvoje. Niekas nežino kaip mums padėti, nes neturi diagnozės, tiesiog jos nerandame. Gal rasiu panašių porų, kurioms taip buvo kaip mums, galbūt žinote, kur mums kreiptis...
Mūza parašė:
Mano panasus likimas.. Tik tiek kad as, tik po punkcijos isgirdau, kad saldom viska kas uzaugs ir keliame veliau, nes hyper rizika.. Tikrai net silpna tuo momentu p…
Dekui mergaites😘
Na zinote ir paasarojau grizusi. Savijauta tiek emocine nekokia tiek ir fizine. Kojas skauda,tinsta,tokia pilna..
Na bet tikiuosi viskas pavyks,nors ir kelias dar ilgas..
Linuteeeee parašė:
Sveikos merginos, labai atsiprašau jei ne i ta tema rašau. Bet jau nebežinau kur galėčiau kreiptis. 11 metu bandome susilaukti stebuklo, bandėme 5 IUI ir tris Ivf, …
Nuo 3 dienos aktyvuojasi vyriska genetine informacija, tad galimai problema galetu buti vyre. Kokius tyrimus yra atlikes jusu vyras jau?
Guave parašė:
Nenusiminkit, daug kiausialasciu, tai gausit ir daug embrionu. Saugokit save, butinai klausykit gydytoju ir po keliu menesiu pavyks![]()
Stengiuosi😊
Su krepseliu vaistu grizau. Atsistoju ir seduosi kaip kokia senuciuke, kaip pakoregavo mano gyvenima. Visada greita ir nebedavodavau,o dabar...
Pergalė parašė:
Kas turi vizitus siomis ar ateinancia savaite i santaras , ar neatsauke?
Atšaukiau lapkr.5 pas Amšiejienę.
Jiiii parašė:
Mergaites man hiperstimuliacija😭
Buvau apziuroje sake tiek priauge ir reikia greiciau issimineti. Ir teks saldyti i…
Kantrybes! Pailsekit! Mums deja bet nepavyko kai daug kiausialasciu ispuntkavo, gal pervargo organizmas.. tada veliau atsigavus per fet pavyko, pasiliko abu berniukai nepamirskit, kad dar vaikiukams reikia isitvirtinti ir sekmingai isbuti 9 menesius, ne tik uzkibti. Tai geriau ramiai palaukti, atsigauti ir tada sekmingai pastoti! 🙏😘🤗 klausykit mediku rekomendaciju