Pergalė parašė:
Taip ji geriau gerti pries miega. Gali buti salutinio poveikio. Mieguistumas, pykinimas, uzgulta nosis, man pirma diena labai skaudejo gAlva ir kelias dienas buvo u…
O sitie vaistai mazina hiper rizika?
Pergalė parašė:
Taip ji geriau gerti pries miega. Gali buti salutinio poveikio. Mieguistumas, pykinimas, uzgulta nosis, man pirma diena labai skaudejo gAlva ir kelias dienas buvo u…
Sweet parašė:
Man teko uz tai kad irodyciau ir keliais zodziais persimetėm moketi 70 ar virs nepamenu tiksliai e,manęs nežiūrėjo tik paklause ad tikrai nescia ,tai rodžiau hcg ,s…
Palaukit jus po to pas F pastojot? Kokiu tik gydytoju neatsiranda. Man irgi yra neapykanta nuo kai kurių gydytoju, tai tokius gydytojus reikia skelbti. Kaip sakant ką kitiems duosi tas atgal turi gryst.
Babydream parašė:
Palaukit jus po to pas F pastojot? Kokiu tik gydytoju neatsiranda. Man irgi yra neapykanta nuo kai kurių gydytoju, tai tokius gydytojus reikia skelbti. Kaip sakant …
Nereikia,kad grįžtų. Reikia,kad atsakingesne butu,o ne i babkes ziuretu, ten tik apie tai tik ir galvojama...
Ne as kitoj klinikoj ne pas F
Delane parašė:
Nemanau,aš geriu dėl aukšto prolaktino.
Jiiii parašė:
Gal kas yra gerusios Bromocriptina 2,5 mg?
Man nuo siandienos iki mm ji gerti vakare pries miega, kad nebutu stiprios hiper.
As vartojau ilgai Bromokriptin, nuo vasario iki birzelio kol pastojau. Man jokiu salutiniu poveikiu nebuvo. Gerdavau po pilna tablete pries miega.
Manes nuo hyper neapsaugojo
Foff parašė:
Del Jolsanos as prisededu, nei ponia H, nei S neviena neverta dėmesio. H paciente buvau gal 12 metu, vertinau, kad svelni ir maloni, paskui patekau pas ponia S, kur…
Tik nesupykite, bet kyla kl., jei 10 metų vaikštoma į kliniką be jokių rezultatų ir nuolat tą patį tiriantis, kaip per tiek laiko nekylo minčių keisti kažką?
Gydytojų aplaidumas, nenoras kažko matyti - suprantama, taip būna ir pati esu susidurusi su tokiais. Bet juk neesame pririšti nė prie vienos med.įstaigos, nepatinka, nėra progreso, keliaujam kitur.
Sau_lu_te_ parašė:
Kažkokia nerami pasidariau....
Man LP daryta prieš 1,5 metu. Ją verta po kažkiek laiko kartoti ar ne?
Tikrai ne. Nebent yra rimtų indikacijų.
Irvutė parašė:
As vartojau ilgai Bromokriptin, nuo vasario iki birzelio kol pastojau. Man jokiu salutiniu poveikiu nebuvo. Gerdavau po pilna tablete pries miega.
Neramu pasiskaicius pasidare po anotacijos🙂
Ir dar merginos del Diphereline pries 36 val iki punkcijos.
Man keturios ampulytes (milteliai du ir du skiedikliai). Kazin ar galima i viena svirksta didesni ar reikia i dvejus svirkstus ir du durius?