Guave parašė:
Man per IUI taip pat reikejo leistis viena ovitrelle PO ovuliacijos per du kartus. Nieko cia stebuklingo![]()
Man tai stebuklingo,kaip is 26-28foliu ispunktuoja tik 10kiausialasciu.
Guave parašė:
Man per IUI taip pat reikejo leistis viena ovitrelle PO ovuliacijos per du kartus. Nieko cia stebuklingo![]()
Guave parašė:
O prie ko IUI ir IVF? Manau,turetumet skirtumus suprasti
J.U.R.GAA parašė:
Nelabai jie ten augti nori, todel ir didinam dozes. Beja kiek tu dienu stimuliavaisi?
Mergyt pas mane 450 vvt buvo ,va laksto vos pagausi 😬viskas bus gerai ,svarbu organizmas atsaką duodą
Aš verkiau kekviena vizitą ir G man galvą kraipė paskui abu atsidusom
Kažkada skaičiau čia nuotrupomis apie G ,taigi panos pasakysiu iš mano puses
Negaliu kalbėt nesigraudindama ,tai daktaras iš didžiosios raides ir ne todėl kad man pavyko
Aš juo tikėjau ...ir suabejojau ,pasikeliau pati viena ovulę
Žinoma jis supyko ir smarkiai ir aš ji suprantu
Visus klausimus uzsirasydavau iš anksto bloknote ir uzduodavau be jokios baimes ,visad atsakė
Vieną kart jis man pasake kada eini kažkur juk žiuri ką su tavim darys ? Aš jo irgi paklausiau jus žinote kas yra antis confit ? Sako žinau ! O kaip ruošiama ?nu va sakau aš vireja jus daktaras
Mes atsisveikinom apiskabine ,aš ji myliu už žmogiškumą
SunMoon parašė:
O prie ko IUI ir IVF? Manau,turetumet skirtumus suprasti
Prie to, kad ovitrelle per IUI arba IVF PO ovuliacijos/punkcijos skiriama ne folikulams ovuliuoti, turetumet suprasti, manau.
jova11 parašė:
Bet nare negalejo pasakyti, kokio dydzio tie folikulai buvo, tikriausiai nebuvo visi tinkami o diphereline dar ir skatina juos trauktis, siekiant isvengti hyper, tad man skamba logiskai.
siuo atveju gydytojas saugojo pacientes sveikata, o ne folikulus, speju. Bet sakyti, kad tai buvo eksperimentas tikrai negalima, nes kitose klinikose taip pat daroma, faktas, kad nedaznai.
Guave parašė:
Jokia cia ne klaida, moterys, jetauneskiria ovitrelles retais atvejais, kai gresia hyper. Pasidomekit pries gasdindamos kitas. Reti tokie atvejai, bet buna…
Man neskyre
AsEsuCia parašė:
Man neskyre![]()
Tai ir rasiau, kad reti tokie atvejai
Irvutė parašė:
Zinokit, as kai gulejau Kauno Klinikose su hyper, tai viena diena budejo gydyyoja is vaisingumo centro, ji man komentavo - jog blogai, kad buvo skirta ovitrelle (h…
Man neleido ovitrelle, tik diphereline. Ir ispunktavo 32... Tikrai tai ne klaida.. Taciau diphereline skiria isskirtiniais atvejais ir butent sis vaustas mazina ivf sekme jei keltu tame paciame cikle man tai ir nutiko.. Nepavyko ivf budent del dipherelline.
Delfiukė parašė:
Tikrai reikia sumažinti tth jis perdidelis pastojimui
Aš irgi sutinku jog TTH per didelis. Tai gali būti nekibimo priežastis. Būtinai pasitarkite su jūs gydančiu gydytoju. Ar jūs geriate L-tiroksiną?