SunMoon parašė:
Jus nepradesit greiciau,nes reiks laukti viestiek mm
Na bet tipo atvyksim va ciklo gale jau su tyrimais ir galutinai sudelios planą mums? Ar kaip? Paskui ciklo pradžioj apžiūra ir startas? Na labai įdomiai čia gaunasi
SunMoon parašė:
Na bet tipo atvyksim va ciklo gale jau su tyrimais ir galutinai sudelios planą mums? Ar kaip? Paskui ciklo pradžioj apžiūra ir startas? Na labai įdomiai čia gaunasi
princesita892 parašė:
Na bet tipo atvyksim va ciklo gale jau su tyrimais ir galutinai sudelios planą mums? Ar kaip? Paskui ciklo pradžioj apžiūra ir startas? Na labai įdomiai čia gaunasi…
Ciklo gale (7d iki mm) gal pabraizyma darys,jei jis daro. Jei ne,tada uzves korteles abiems,ir sudelios plana,sulauksit mm ir startuojat (jei trumpas protokolas) ilgas protokol,7d iki mm pradedat slopinanciud leistis.
Bet cia niekas neaisku,nes ta kruva tyrimu jums su vyru yra kompensuojami
SunMoon parašė:
Ciklo gale (7d iki mm) gal pabraizyma darys,jei jis daro. Jei ne,tada uzves korteles abiems,ir sudelios plana,sulauksit mm ir startuojat. Bet cia niekas neaisku,nes…
Tikrai reikalaukit kompensuojamu tyrimu nes jie jums priklauso. žinoma jie gauna iš ligoniu kasu tuos pinigu vis tiek nes susiveda paslaugas.. o jus atvaziuojat su savo tyrimais... nu žiauru.. gi jie jums ir vyrui tikrai brangiai gausis moketi..o tuos pinigelius geriau pataupyt kitom procedurom kuriu reikes. viršūnė....
SunMoon parašė:
Man su mm yra reikalų, nes labai nereguliarios, vasarą išvis nesirgau,kol išaukėm su vaistais. Realiai ir dabar nesusergu,ir nežinau ar iki sausio sirgsiu
EmaBy parašė:
Man su mm yra reikalų, nes labai nereguliarios, vasarą išvis nesirgau,kol išaukėm su vaistais. Realiai ir dabar nesusergu,ir nežinau ar iki sausio sirgsiu
Tai kaip jus tyrimus,be mm darysit?
Man NW, kai dariau kompensuojama ivf , visi kraujo tyrimai buvo mokami. Ten mazai ka kompensuoja, del to nelabai ir gilinausi tada, o dar kai kurie galiojo is pirmo nekompensuojamo ivf, tai sumokejau apie 100€ kartu su vyru, del to labai nesigilinau. Kaip kitom merginom? Ar mokejot NW uz tyrimus?
SunMoon parašė:
Tai kaip jus tyrimus,be mm darysit?
Tai vat nežinau,dėl to labai sunku, jei pasiseks susirgsiu iki sausio ir pasidarysiu, jei ne, pasidarysiu visus iškyrus lytinius hormonus ir eisiu be jų,gydytojas žino situacija su mano mm, tada galės spręsti ką man daryt.. su vaistais negerai iššaukinėt mm nes iškreips rezultatus tai vat nervas ima dėl šito
princesita892 parašė:
Kaip taip įmanoma 😲😲😲😲
Čia ant šių tyrimų gerus 300 turbūt padėčiau... O man į Nw skambint klaust? Aš pas…
Jau esu (gal tik kitoje temoje) apie NW skaičiusi, kad jie reikalauja tuos tyrimus, kurie šiaip priklauso nemokamai prie kompensuojamo IVF, pasidaryti patiems kur tik nori. Kažkas iš merginų ketino net į ligonių kasą kreiptis su klausimu, kaip galima pasinaudoti kompensacija tyrimams, jei klinika nesutinka jų atlikti nemokamai. Tokia NW tvarka. Gal kuri nors kada nors pralauš ledus šiuo klausimu, bet kol kas lieka žaisti pagal klinikos taisykles
Kadangi buvau apie tai jau skaičiusi, tai konsultacijai pas Ž nuėjau jau su iš anksto pasidarytais ciklo pradžios ir TTH tyrimais (Santarose virš 90 eur palikau). Liepą turėjome jau nesėkmingą IVF Santarose, kur tyrimai buvo daryti nemokamai. Plius dar metus tyrėmis savo lėšomis (spermograma, pratekamumas) iki diagnozės "neaiškios kilmės nevaisingumas" nustatymas. Žodžiu, nuėjau su visa padoraus storio papkute, kurią Ž pavartęs nusprendė, kad jau pakankamai tyrimų pasidarau ir daugiau nereikia kartoti startui sausį (tik ATPO, nes tth iki 2,5 užkilo).
Kadangi planuojam ilgą protokolą, užsirašyti pirmam vizitui sausį reikės 19-21 cd.
princesita892 parašė:
Va va man tas pats!! Tai vadinasi aš viską supratau, nes jie taip tieisog daro 😂😂😂 čia gal laiką taupo ar kaip nesuprantu 😂😂
EmaBy parašė:
Aš manau mums čia tokį variantą pasakė kad būtu ale greičiau, kad jau atėjus su tyrimais viską pradėtbent spėju taip, nes kitaip nežinau
Jus abi labai gražiai mulkina lygioje vietoje, nes tie tyrimai nemokami ir groja jums ant to kad bus greičiau. O nifiga ivf procese nebūna greičiau, galit tyrimus pasidaryt o stimuliacijos nepradesit nes geltonkunis nesunykes ar cista ar dar kažkas 🙈. Reikalaukite tai kas juns priklauso, nes pinigėlių ir be šių tyrimų nemažai išleisite
SunMoon parašė:
Ciklo gale (7d iki mm) gal pabraizyma darys,jei jis daro. Jei ne,tada uzves korteles abiems,ir sudelios plana,sulauksit mm ir startuojat (jei trumpas protokolas) il…
Man vasaros vidury minėjo, kad bus taikomas ilgasis protokolas.galvojau, kad gruodžio gale atvyksiu su tyrimais, sužiųrės juos ir jei viskas ok, man vaistus paskirs ar tai pabraizymą darys ar pnš?