Tiina parašė:
Kaip įdomiai 🙈 Manęs per konsultacija klausė ar rukome ar ne 😁
Musu irgi klause, bet nesake, kad meskit ar panasiai. Na rukantys tai rukantys 😁
Tiina parašė:
Kaip įdomiai 🙈 Manęs per konsultacija klausė ar rukome ar ne 😁
Musu irgi klause, bet nesake, kad meskit ar panasiai. Na rukantys tai rukantys 😁
Spurguspurga parašė:
Turkijoj su rukymu apskritai ribu nera,ten ir nescios su pilvais traukia raudona malborovisa tauta labai rukanti.
Nestukiu rukanciu tai nepateisinu tikrai. Bet iki nestumo arba kol nezino tai visaip juk buna. Visi mes zmones.
Melisss parašė:
Mes abu buvome rukantysPvz. Turkijoje, kur ir dareme ivf, tai iprastas dalykas. Klinikoje net yra didele terasa kavai ir parukymui
Pries konsultacija gal…
Pries 1ivf 1,5m nerukiau ir ne laso alko-pavyko ❤ 2ivf rukiau iki stimuliaciju-pavyko,net 2liko ❤❤ rezultatai embrio tokie patys. Tad kaip elgtis,ko vartoti ko ne-nezinosim. Bet visu siu iprociai planuojant nestuma,getiausia atsisakyti. Tai vis gi toksinai kurie blogai veikia organizmo funkcijas
Melisss parašė:
Nestukiu rukanciu tai nepateisinu tikrai. Bet iki nestumo arba kol nezino tai visaip juk buna. Visi mes zmones.
Man ziauru,matyti rukancias nestukes. Tai yra samoningas vaiko nuodijimas. 😥
princesita892 parašė:
Kvailas gal klausimas. Bet ar tų, kurių vyrai rūko, prieš IVF neliepėt mest ar mažinti? 😃😃 Maniškis niekad nerūkė. Dabar jau kuris laikas kažkas pasidarė. Netveriu …
Mano vyras ruke labai daug , visada sakiau mest mest bet niekaip nepavyko jam , bet kadangi atejo CORONA , o jis labai bijojo susirgt tai kovo 5 d. Mete su viena diena ir rugpjuti turejom 1ivf bet visiskai be jokiu kibimu. Na dbr jau bus daug daugiau laiko praeja nuo metimo sausi bandysim 2 ivf. Dbr gruodi darysim spermograma ziuresiu ar kazkas pagerejo. Beja maciau kad jus sausi irgi darysit ivf, kada planas ?
princesita892 parašė:
Kvailas gal klausimas. Bet ar tų, kurių vyrai rūko, prieš IVF neliepėt mest ar mažinti? 😃😃 Maniškis niekad nerūkė. Dabar jau kuris laikas kažkas pasidarė. Netveriu …
Rukymas nera gerai,bet pasakysiu,jai nori,tegul ruko.As buvau rukale ojojoj,niekada nebuciau patikejus,kad kazkada teks mesti rukyti ir kad man tai pavyks.Kaip suzinojom,kad mum reikia ivf,gydytojas man iskart liepe mest,vyrui ne.Meciau,iskart,ta pacia minute,jau beveik 5m nerukau.Darem tris ivf,nei vienas nepavyko,bet per visus augo viskas gerai iki blastuku,per paskutini,net 7 lb gerus uzaugino.Taip kad,nesuprasi kur cia ta sekme slypi ir kas galima,o kas ne.Man atrodo,tiesiog gyvenkit,planuokit,o kaip bus,tai tik vienas Dievas zino🙂
jova11 parašė:
Rukymas nera gerai,bet pasakysiu,jai nori,tegul ruko.As buvau rukale ojojoj,niekada nebuciau patikejus,kad kazkada teks mesti rukyti ir kad man tai pavyks.Kaip suzi…
O kibimai pas Jus buvo? Ar tyretes imunologinius, genetikus, kresumus ir pan.?
jova11 parašė:
Rukymas nera gerai,bet pasakysiu,jai nori,tegul ruko.As buvau rukale ojojoj,niekada nebuciau patikejus,kad kazkada teks mesti rukyti ir kad man tai pavyks.Kaip suzi…
Tai vat,uz kokio kampo ta sekme,ir nuo ko ji priklauso-noreciau ir as zinoti.
princesita892 parašė:
Maniškis kaip tik prieš pusę metų buvo metęs, bet alkoholį apribojau
Nykštukė parašė:
O kibimai pas Jus buvo? Ar tyretes imunologinius, genetikus, kresumus ir pan.?
Nebuvo kibimo.Viskas tirta,tik imuno ne.Ir genetika ir kresuma ir kilerius is gimdos viskas ok.