Milduteee parašė:
Po kiek laiko nuo blastuko isodinimo kazkas pradeda jaustis?
Man antra-trecia diena po isodinimo
Milduteee parašė:
Man antra-trecia diena po isodinimo
Milduteee parašė:
Man po 3d embriono isodinimo 4 dienas kazkas istisai pilve vyko, ir po to staiga praejo, po to tik vakarais pamaudendavo pilva.
Milduteee parašė:
Per abu ivf antra trecia d po isodinimo prasidedavo jausmas , kad tuoj prasides mmm .Grynai pmsinis pojutis pilve . Gal tik budavo keistu znybtelejimu ir sudiegimu tai vienoj tai kitoj pusej, bet siaip abu kartus iki hcg zliumbiau po kelis kart , kad nepavyko ir ateina mm.
Spurguspurga parašė:
Per abu ivf antra trecia d po isodinimo prasidedavo jausmas , kad tuoj prasides mmm .Grynai pmsinis pojutis pilve . Gal tik budavo keistu znybtelejimu ir sudiegimu …
Kaip supratau, tai ir sėkmingo, ir nesėkmingo IVF požymiai buvo vienodi?
Aš kol kas galiu pasidalinti nesėkmingo IVF pojūčiais - savaitę po įsodinimo jaučiau krūtinę, kažkokius dilgčiojimus žemiau bambos, mieguistumą (ok, tai viską galima nurašyti ovitrelle ir per punkciją sujudintoms kiaušidėms), kol vieną antradienį prabudau ir nejaučiau visiškai nieko, absoliučiai. Penktadienį važiavau pasidaryti HCG ir galvojau, kad, jei kartais per stebuklą būtų nėštumas, tai jis absoliučiai be jokių požymių. Net artėjančių mmm nejaučiau.
Ryte suvartojau paskutinę ovulę prg prieš sužinant neigiamą hcg rezultatą, o vakare pramušė mmm.
Milduteee parašė:
Man nieko nesijaute pirmas dvi savaites abejus kartus (tiek sekminga, tiek ne) pojuciai buvo vienodi, pamaudimai, krutine padidejusi, tai ji atslugsta ir pan
Ai tik kazkur savaite po ikelimo ir veliau pradejau nesveikai Colos noreti, isgerdavau po dvi skardines per diena 😆😆 vyras juokiasi, kad tai buvo pirmas nestumo pozymis
Pergalė parašė:
Ka jautet?
Jauciau nugaros tempima, kaires kiausides maudima, pilvo didziuli putima, pries tai jis buvo de prg, bet implantacijos dienom ypatingai. Ir siaip kiekviena diena po gandra virs galvos praskrisdavo🤣 ko nebuvo pries ikelima. Nepasisekusi karta nebuvo tokiu pozymiu.
SauleDanguje parašė:
Kaip supratau, tai ir sėkmingo, ir nesėkmingo IVF požymiai buvo vienodi?
Aš kol kas galiu pasidalinti nesėkmingo IVF pojūčiais - savaitę po įsodinimo jauči…
Pirma ivf irgi buvo kibimas hcg kraujo nuleidomo diena buvo 43,8, bet po 48 val krito.Tai kaip biocheminis buvo. Saip panasus pojuciai abu sykius buvo.Si karta tie pmsniai spazmai gal stipresni buvo ir poto jau labai pradejo mausti kaire kirksni.
Spurguspurga parašė:
Pirma ivf irgi buvo kibimas hcg kraujo nuleidomo diena buvo 43,8, bet po 48 val krito.Tai kaip biocheminis buvo. Saip panasus pojuciai abu sykius buvo.Si karta ti…
kai biocheminis buvo, po keik dienu hcg daret? gydytoja man siule po 9 dienu.