Jiiii parašė:
Tai vaistus teskite ir kartokite po keliu dienu tyrima.
Kibima rodo jums🙂
Taip, suprantu, kartosiu penktadienį, tik kad toks mažas skaičius, tai nėra ramu
Jiiii parašė:
Tai vaistus teskite ir kartokite po keliu dienu tyrima.
Kibima rodo jums🙂
Taip, suprantu, kartosiu penktadienį, tik kad toks mažas skaičius, tai nėra ramu
Chloe8 parašė:
Kaip ir mažai kur sako, kad K2 blogina kiaušialąsčių kokybę.
Turiu rimtų bėdų su krešumu, kol atsekiau, kad labai labai trūko K2, tad jo vartoj…
Nu as ne daktare ir ne sesele,tiesiog man taip parare zmogus, kuris apie tai supranta, o , kad vitaminai gali atnesti ne tik naudos , bet ir bedos tai ir tiesa
Babydream parašė:
As tokioj būsenoje irgi esu užstrigus. Nežinau kaip iki ivf pasiruošti.. Noriu bet nekyla rankos. Bijau. Blaskaus. Viena cikla noriu, kai menkes ateina, kai ateina …
Galiu paklsusti kiek jums metu?
Man 38 o irgi psichologiskai neprisiruosiu🙈
Vis galvoju, kodel vienoms taip greit gaunasi, o as 10 metu negaliu pastoti.
Bet mes abu trurim problemu su vyru, tai kito kelio ir nera tik IVF, tik nezinau kaip prisiruosti🤔
sirdute37 parašė:
Galiu paklsusti kiek jums metu?
Man 38 o irgi psichologiskai neprisiruosiu🙈
labai paprastai, svarbiausia pradet. beje, nenoriu gazdinti, bet ar nepagalvojote, kad ir su ivf gali greit nepavykt? as savo princeses laukiau daugiau nei 4 metus, 2 pilni ivf ciklai, vienas nutrukes nestumas, vienas embrionas atsilo negyvybingas ir t.t. bet kiekvienai procedurai reikia laiko, naujo ciklo ar net keliu, o laikas bega. nelaukit
sunflowerr parašė:
Šiandien 9 diena po fet, kėlė 5 d blastuką
Skaiciukas kaip ir mazokas, bet jis yra. Tikekites ir kartokit.
Man tiek pat dpbi, as siandien krauja priduosiu.
Aiste35 parašė:
labai paprastai, svarbiausia pradet. beje, nenoriu gazdinti, bet ar nepagalvojote, kad ir su ivf gali greit nepavykt? as savo princeses laukiau daugiau nei 4 metus,…
Kazkada ir man panasiais buvo. Atrode, kad dar pavyks. Jei galeciu laika atsukti, buciau anksciau si kelia pradejusi.
Man pasiseke, kad pirmasis IVF pasiseke ir as 40-aji gimtadieni pasitikau supuodama mazutele dukrele ant ranku. Ir dar motinos diena buvo ta pacia diena.
Tas IVF atrodo daug baisiau ir sudetingiau, nei yra.
_Green_ parašė:
Skaiciukas kaip ir mazokas, bet jis yra. Tikekites ir kartokit.
Man tiek pat dpbi, as siandien krauja priduosiu.
Linkiu gražių skaičiukų
Mane džiugina tik tai, kad testas daug ryškesnis negu vakar. O bus kaip bus
Agnė 1 parašė:
Aš galiu padovanoti
As galiu is jusu nupirkti. Labai jos noriu ❤️
Babydream parašė:
As tokioj būsenoje irgi esu užstrigus. Nežinau kaip iki ivf pasiruošti.. Noriu bet nekyla rankos. Bijau. Blaskaus. Viena cikla noriu, kai menkes ateina, kai ateina …
Tikiu, kad viskam savas laikas. Ir kai viduje pajauti, kad jau laikas, tai manau tada viskas ir gaunasi.
Nesigailiu, kad 10 metų laukiau stebuklu. Nes ir pasiryzusi ivf buvau viduje nusprendusi, kad tikrai nestresuosiu jei nepavyks. Nes tikriausiai nesitikejau, kad pavyks
Nusiraminkite, susideliokite mintis, jausmus ir priimkite sprendimus. Sekmes jums kuo didziausios!
Karti parašė:
Lyg apie save skatyčiau, tik man truputį anksčiau supratimas atėjo, tiesa nedaug anksčiau, deja kol kas nelabai mums sekasi, visi ženklai rodo kad FET nepavyko.…
Labai tikiuosi, kad zenklai meluoja