Kendy parašė:
Sveikos, paskambino iš Santarų, G susirgo, tikiuosi ne covidu 🥺
Rimtai 😳😳😳 šiandien buvau pas jį 😳😳😳
Kendy parašė:
Sveikos, paskambino iš Santarų, G susirgo, tikiuosi ne covidu 🥺
Rimtai 😳😳😳 šiandien buvau pas jį 😳😳😳
Jurgita @ parašė:
Sveikos merginos, noriu jūsų patarimų, nepavyksta pastoti du metus, lankėmės vaisingumo klinikoje, man gydytoją neranda jokių problemų, vyro spermiai par lėti, tai…
IUI kiek zinau visada mokamas, o del kompensacijos, tai yra tam tikri reikalavimai, jei juos atitinkat, tai kompensacija jum priklausys tik turit zinoti, kad pagalbini apvaisinima kompensuoja tik 2 kartus, todel gerai pagalvokit, pasitarkit su gydytoju kaip jum ir ka geriau daryti
SaulyCiuk parašė:
Ir po kiek mokėti tuos 2 metus?
Už du metus 400€ Nw.
Nykštukė parašė:
As pas kita gyd., bet sake, jog keliom sav uzdaro skyriu, nebutinus vizitus atsaukia
Bliamba o man penktadienį stimuliaciją turėjo pradėt
Minime_ parašė:
Įkėlimas buvo 7 ir 9. Kiek dienų po įkėlimo būna implantacija? Ir kaip ji skaičiuojasi embrioniukui ir blastukui?
Po ikelimo implantacijos laikas priklauso nuo blastocistos stadijos. Jeigu ji pradejusi "lukstentis", tai turetu implantuotis per 24 val. Jeigu ne- galimai per 48 val. Na, o embrionas atitinkamai turi pasiekti blastocistos stadija (+2 d.) ir tada implantacija (+1/2 d.).
Jeigu jums blastuka perkele sausio 9 d. tai siandien yra 9 DPO. Is visos sirdies linkiu, kad hcg isibegetu!
Nykštukė parašė:
As pas kita gyd., bet sake, jog keliom sav uzdaro skyriu, nebutinus vizitus atsaukia
O koks jusu vizitas,turejo buti? Kas procese,neturi nutraukti gydymo manau
SunMoon parašė:
O koks jusu vizitas,turejo buti? Kas procese,neturi nutraukti gydymo manau
Mano tiesiog konsultacija pirma karta. Tai tikrai man cia nieko skubaus. Minejo, kad tik neskubius vizitus atsaukia
Nykštukė parašė:
Mano tiesiog konsultacija pirma karta. Tai tikrai man cia nieko skubaus. Minejo, kad tik neskubius vizitus atsaukia
Visai nesinori,pas kita gydytoja eiti. As visad, tik pas G prasisuku. Si karta, uzbaigs kazkas kitas
SunMoon parašė:
Visai nesinori,pas kita gydytoja eiti. As visad, tik pas G prasisuku. Si karta, uzbaigs kazkas kitas![]()
Svarbu viska sudeliojo G, pamatysit viskas super bus, gal taip ir turi buti. Linkiu didziausios sekmes