Merginos, gal kuriai išrašė stimuliuojančių vaistų, ovaleap? Arba gal kuri žino kuo skiriasi nuo Gonal?🤔

medaus_bitutė parašė:
Sveikos, merginos... Vaje, dabar galvoju ir man kaip bus. Atlikome pabraizyma ir 2-3 cd kazkas buvo kalbeta apie vaistus. Tai speju, kad irgi bus nukelta kitam cikl…
Pas mane tokia pati situacija.. Sakė bandyti skambinti prieš sekantį pabraižymą ir žiūrėsime kokia situacija bus skyriuje ar galės daryti jį prieš kitą ciklą ar dar ne.. Ir dar dėl pabraižymo minėjo, kad sekantis pabraižymas dėl šios situacijos bus nemokamas.
water_melon parašė:
Pas mane tokia pati situacija.. Sakė bandyti skambinti prieš sekantį pabraižymą ir žiūrėsime kokia situacija bus skyriuje ar galės daryti jį prieš kitą ciklą ar dar…
Esu man rodosi skaiciusi, kad pabraizymas galioja keleta menesiu, bet gal klystu. Kaip gaila... Galvojau, dziaugiausi, kad viskas cia taip greit bus 😭 o jus irgi turejote skambinti 1 mm diena ir registruotis 2-3 cd.susitikimui ir vaistams?
water_melon parašė:
Pas mane tokia pati situacija.. Sakė bandyti skambinti prieš sekantį pabraižymą ir žiūrėsime kokia situacija bus skyriuje ar galės daryti jį prieš kitą ciklą ar dar…
Praeitą karantiną msn irgi žadėjo nemokamai, bet padarius išrašė sąskaitą ir tiek, o aš ne toks žmogus kad primindinet kad va nemokamai zadejot 🙈
medaus_bitutė parašė:
Esu man rodosi skaiciusi, kad pabraizymas galioja keleta menesiu, bet gal klystu. Kaip gaila... Galvojau, dziaugiausi, kad viskas cia taip greit bus 😭 o jus irgi tu…
Taip, šiandien arba ryt turėjo būti vizitas ir turėjo prasidėti stimuliacija ;/
Labai gaila, kad viskas vėl nusikelia, nes jau ir gruodį visą teko pralaukti, nes santarų laboratorija uždaryta buvo tuo metu ;/
water_melon parašė:
Taip, šiandien arba ryt turėjo būti vizitas ir turėjo prasidėti stimuliacija ;/
Na, gal tikrai gyvenime niekas nevyksta siaip sau, tai gal reiketu tuo ir tiketi. Gal tikrai sekmingas bus IVF, kad ir kazkiek veliau. 🙏🏻
Nareee parašė:
Kas daresi VK vilniuje IVF ar reikia jiems is gydytojos siuntima del kompensacijos?
Mes buvom atlike spermograma ten, po gautu rezultatu uzsirasem pas gydytojus, mum viska ten sutvarke gydytoja, jokiu siuntimu nereikejo is musu gydytoju
Mis1996 parašė:
Mes buvom atlike spermograma ten, po gautu rezultatu uzsirasem pas gydytojus, mum viska ten sutvarke gydytoja, jokiu siuntimu nereikejo is musu gydytoju![]()
Ar pavyko? Pas ka ejote?
Nareee parašė:
Ar pavyko? Pas ka ejote?
Pas Amsiejiene Jei klausiate ar pavyko procedura, tai musu atvejis sunkus ir nors gydytojai siule visai ka kita, mes nusprendem pabandyti kaip pirma planavom ir visgi nepavyko, bet ne del gytytoju, cia pas vyra su spermiukais problemos