Chloe8 parašė:
Geriant dhea būtina darytis reikiamus kraujo tyrimus ir echoskopuotis. Pagal spuogus nieko spręsti negalima ir nereikia.
Aciu. Taip bandysiu ir daryti🙂🌼
Chloe8 parašė:
Geriant dhea būtina darytis reikiamus kraujo tyrimus ir echoskopuotis. Pagal spuogus nieko spręsti negalima ir nereikia.
Aciu. Taip bandysiu ir daryti🙂🌼
maddike parašė:
Ačiū už atsakymąaš iš tų žmonių, kurie nė karto negulėjo ligoninėj ir nebuvo atliktos jokios operacijos, tai vat ir prisigalvoju visko
![]()
Aš taip pat 😀 bet svarbiausia išsiklausinėti savo gydytojos iki pačių smulkmenų, kad nebūtų vietos baimei ar interpretacijai. Aš lankausi VK, esu max patenkinta visa pagalba ir neturiu jokių nusiskundimų. Nuo to jaučiuosi tik ramesnė.
Sveikos, vakar buvau Santaros VC pas B.Vaigauskaite, tikrinimas folikulus, sakė bręsta pakankamai gražiai, tik padidino dozę iš 150 į 225 ovaleap. Ir jau šiandien vakare papildomai leisiuosi cetrotide. Ryte pradėjo mausti kairę kiausidę, tikiuosi foliukai nesusproginės anksčiau laiko🤔 šeštadienį vėl vizitas apžiūrai. Aplamai dėl covid VC nepastebėjau kad pasikeitusi atmosfera, viskas įprastai 😉
Solva parašė:
Sveikos. Na ką galiu ir aš pasipasakoti
Pirmas pagalbinis atliktas. Problemos : vyrui oligoustenospermija. Pas mane lyg P…
Kad tik viskas pavyktų!❤️ As taip pad darysiu ivf pas Dargiene vasari arba kova, tai jau dabar toks nerimas, kaip viskas bus. Dabar laukiu mm kad galeciau tyrimus pradeti
Evelyn parašė:
Sveikos,
Gal žinot kuo skiriasi bemfola nuo gonal?
Šaldytuve. Bemfola būna paruošta, todėl ją labai greita ir patogu susileisti.
J.U.R.GAA parašė:
Kiek folių auga? Koks tavo amh?
Šiandien buvau pas gydytoją. Nurodymai- šiandien ovitrelis poryt punkcija. Paklausiau kiek tų folių, nes labai keista, kad netempia šonų , kaip įprastai būdavo, bijojau, kad ciklo nereiktų nutraukti... Sakė yra apie 30, bet skirtingų labai dydžių. Tai tikimės, kaip prieš tai , bent 10išpunktuoti.🙂
O amh buvo tikrinta seniau, nebepamenu. Dar pas kitą gydytoją lankiaus, kurį pakeičiau. Tai paklausus jis tik pasakė, jei neklystu, kad aukštas, bet man pks, todėl čia nieko spręst negali.🤦♀️🤷♀️
Solva parašė:
Sveikos. Na ką galiu ir aš pasipasakoti
Pirmas pagalbinis atliktas. Problemos : vyrui oligoustenospermija. Pas mane lyg P…
Man punkcija greitu metu, tad lauksime kartu.🥰
Kiek merginų dar įsibegėjusios šiuo metu?🙃
23456789 parašė:
Man punkcija greitu metu, tad lauksime kartu.🥰
Kiek merginų dar įsibegėjusios šiuo metu?🙃
Atrodo, kad nemažai. 😊 Man ryt įkėlimas. Iš 13 apsivaisino 8 ❤️
dominka parašė:
Atrodo, kad nemažai. 😊 Man ryt įkėlimas. Iš 13 apsivaisino 8 ❤️
Super! Kiek planuojate kelti?