Sveiki, ar labai skausmingas gleivinės pabraizymas? 🤔

SaulyCiuk parašė:
Skausmas trumpas, kaip per mm
SaulyCiuk parašė:
Man visiskai neskaudejo, o gydytojas sake kad kitos net alpsta 😉
AdelijaLm parašė:
Nežinau jau ką galvoti, rašiau praeitą dieną čia, bet nesulaukiau jokios nuomonės.
Sveikinimai 🥳 linkiu kad viskas būtų gerai 🌷
J.U.R.GAA parašė:
Kaip tu? Kaip sekėsi vizitas VK?
Nebuvom, viską apsvarsčiusi supratau jog kelios savaitės nieko nepakeis, p kitas gydytojas tikrai taip greitai nebus įsigilinęs į mano problemą. Nutarėm laukti kol Baušytė grįš, nes nenoriu bijoti per procedūras kadangi būsiu pas kitas gydytojas kuriuo nepasitikiu.
Babatukė parašė:
Nebuvom, viską apsvarsčiusi supratau jog kelios savaitės nieko nepakeis, p kitas gydytojas tikrai taip greitai nebus įsigilinęs į mano problemą. Nutarėm laukti kol …
Manau teisingas sprendimas, mano vizitą irgi atšaukė 😔. Pirma mintis irgi buvo bėgti kitur, bet aptarem su vyru, vadinasi taip lemta. Na mėnesiuką bent mums teks palaukti. Šitam kely mes turim būti kantrios 🙏
Babatukė parašė:
Nebuvom, viską apsvarsčiusi supratau jog kelios savaitės nieko nepakeis, p kitas gydytojas tikrai taip greitai nebus įsigilinęs į mano problemą. Nutarėm laukti kol …
Manau labai geras sprendimas, nesimetymas- gera pradzia. Su ta korona cia niekad nezinosi, man per pirma karantina sujauke planus dviem menesiam papildomai, tai gavosi pas gydytoja ejau ne po 3 menesiu kaip buvo nusprensta, o po 5, tada raminau save, kad taip lemta.
magosa parašė:
Gal kam reikia, dovanoju
Sveiki, man atrodo jau galiojimas pasibaige