AdelijaLm parašė:
Ryt darysiuosi, kelis kart patepliojo ir viskas.bet lb neramu del skausmelių tų...
Skausmai normalu, man irgi pamausdavo pradžioj 😊
AdelijaLm parašė:
Ryt darysiuosi, kelis kart patepliojo ir viskas.bet lb neramu del skausmelių tų...
Skausmai normalu, man irgi pamausdavo pradžioj 😊
SaulyCiuk parašė:
Sveiki, ar labai skausmingas gleivinės pabraizymas? 🤔
Labiau gal nemaloni, nei skausminga🙂 svarbiausia nepamiršti kvėpuoti 😉
Solva parašė:
Sveikos. Na ką galiu ir aš pasipasakoti
Pirmas pagalbinis atliktas. Problemos : vyrui oligoustenospermija. Pas mane lyg P…
Sveiki, mūsu situacija identiška, tik buvo išpunktuota labai daug foliu, todėl, tikriausiai, ju kokybe nebuvo puiki. Uzsaldymui taip pat liko 3 blastukai. Deje bet pirmas kartas buvo neigiamas, kuomet kėlė geriausios kokybės snaigute ir siuo metu liko 4cc ir 3bc kokybes. Sekanti karta kelsime abu, tik mane neramina ar prastesnės kokybes blastukai turi didesne galimybe ligoms, apsigimimas ir panasiai, ar kokybe tik siuo metu yra prastesne ir ji pagereja jei blastukas prisitvirtina ir sekmingai auga toliau? Aisku, kad reikejo to paklausti gydytojos, bet buna kad klausimai i galva ateina po laiko
Taip pat idomu ar gydytojos pacios pasiulo pabraizyma? Nes man gydytoja nieko apie ji neuzsimine
AgneAA parašė:
Sveiki, mūsu situacija identiška, tik buvo išpunktuota labai daug foliu, todėl, tikriausiai, ju kokybe nebuvo puiki. Uzsaldymui taip pat liko 3 blastukai. Deje bet …
Del blastuku kokybes daug domejausi, kai man kele 4ca, 4cc. Abu isitvirtino, vienas is karto nustojo vystytis, o kitas 5 sav.
Kitos salys CC, net nesaldo, nes vaiku gimimo nebuna (cia is visu tyrimu, kuriuos studijavau).
Labai svarbi pirma raide, jei A arba B, tai sansu daug. Antra raide turiu reiksmes, bet nedaug. Tai jus turite sansu su 3 bc, o gal atsaldzius dar pageres
Nykštukė parašė:
Del blastuku kokybes daug domejausi, kai man kele 4ca, 4cc. Abu isitvirtino, vienas is karto nustojo vystytis, o kitas 5 sav.
Yra vaikuciu,sveiku gimusiu ir is 1dc,,2bb ir tt.
Dar reiktu pamineti,jog atsilimo metu,jie gali i viena ar kita puse kokybe pataisyti.
Nieko nurasyti negalima,nes kartais,ivyksta tokie stebuklai,jog ilgai patiketi negalime
Nykštukė parašė:
Ačiū už atsakyma
Babatukė parašė:
Nebuvom, viską apsvarsčiusi supratau jog kelios savaitės nieko nepakeis, p kitas gydytojas tikrai taip greitai nebus įsigilinęs į mano problemą. Nutarėm laukti kol …
Tai kada dabar Jūsų planas startuoti? Aš irgi jau planuočiau vasario viduryje pabraižymą, jeigu tik gydytoja grįš į darbus. Jau ir taip mums viskas nusikėlė nuo lapkričio mėnesiui, tai nebesinorėtų jau dar toliau tempti
m.e.s parašė:
Tai kada dabar Jūsų planas startuoti? Aš irgi jau planuočiau vasario viduryje pabraižymą, jeigu tik gydytoja grįš į darbus. Jau ir taip mums viskas nusikėlė nuo lap…
Labukas ,noriu paklausti kodel reikalingas pabraižymas? Vienoms skiria kitoms ne 🤔 prieš ivf net neužsiminė ,ir prieš fet ,(turbut kovo mėn) irgi nieko nesakė..
Sugar1115 parašė:
Labukas ,noriu paklausti kodel reikalingas pabraižymas? Vienoms skiria kitoms ne 🤔 prieš ivf net neužsiminė ,ir prieš fet ,(turbut kovo mėn) irgi nieko nesakė..…
Tikimasi, kad tai padeda isitvirtint embrionams. Moksliskai veiksmingumas nera irodytas. As nesidariau