Tirlipirli123 parašė:
Kaip savijauta? Geras, kaip fainai!!! 😍😍😍
Savijauta nebloga😊 aišku jaučiu skausmą, bet ne tokį kad reiktų nuo skausmo medikamentų kažkokių gerti 🙂
Tirlipirli123 parašė:
Kaip savijauta? Geras, kaip fainai!!! 😍😍😍
Savijauta nebloga😊 aišku jaučiu skausmą, bet ne tokį kad reiktų nuo skausmo medikamentų kažkokių gerti 🙂
Saulytė92 parašė:
Sveikinu su nemažu derliumi.kaip savijauta? Man prieš tai išpunktavo 14 tai buvau labai išsipūtusi ir skaudi. Vakar vėl buvo punkcija tai rezultatas tik 9, bet …
Ačiū 🌼 savijauta pakankami nebloga🙂 bent jau kol kas😊 sveikinu ir jus su derliumi🤗 aš manau reikia džiaugtis bet kokiu skaičiumi, svarbu kad kažką išauginom, ne visom ir tiek pasiseka 🌼🌼🌼
rugiulaukai parašė:
Pasidariau šiandien kraujo tyrimus Santariškėse ir turiu viltį, kad nereikės atidėti IVF cikloSituacija ten tokia, kas skyrius dirba, bet labai mažu pajėgumu…
Kada dabar eisite aptarti tolimesnius veiksmus?😊
Sveikos, seku Jūsų temą pasyviai, po nesėkmingo IUI, išbandėme dirbtinį Mild stimuliavimą ir įsodinimą FET 2 blastukes, biocheminis nėštumas.... Pastoti bandome 7 metai, kibimų būta, bet persileidžiu... Turiu biologinių vaikų, bet deja nepastoju... Kas rasta pas mane - tai vienas užakęs kiaušintakis, žemas PRG. Gleivinė auga stora, daryta histeroskopija vasarą. Ką patartumėte daryti toliau? Kokie tyrimai būtų mums naudingi? Esu pasimetusi, nes informacijos su antriniu nevaisingumu nedaug... gal turite man patarimų?
Coco parašė:
Man irgi buvo hiper , bet nestipri( ispunktuota buvo 30) , tai i vakara labai pilvas issipute, buvo labai sunku vaikscioti, atrode labai pilnas pilvas ir atrodo, ka…
Kokius baltyminius miltelius skyrė?
Gal ir kitos galit pasidalinti ką vartojote?
Nykštukė parašė:
Rogalskis![]()
Aciu paziuresiu🙂 jis cia Karoliniskese dirba? Gal jus pati einat pas ji ? Kokie atsiliepimai?
SunMoon parašė:
Vaistines priima. Tik,siuo pandemijos metu,nzn ar priima
Sunmoon,kaip Jūs laikotės??;) vis prisimenu Jus! 😊🌷
Princesita89 parašė:
Kokius baltyminius miltelius skyrė?
Gal ir kitos galit pasidalinti ką vartojote?
As geriau is Myprotein, nes ir po sporto juos naudodavau. Kitos kazkokiais is vaistines, neatgaminu pavadinimo, dalinosi, tai dvejuose kiausiniuose daugiau baltymu, nei kokteily.. siulyciau atkreipri demesi, kad tikrai butu daug baltymu, o ne vos keli gramai
Salomeja Sa parašė:
Sveikos, seku Jūsų temą pasyviai, po nesėkmingo IUI, išbandėme dirbtinį Mild stimuliavimą ir įsodinimą FET 2 blastukes, biocheminis nėštumas.... Pastoti bandome 7 m…
Sveiki, man taip pat antrinis nevaisingumas, 3IUI nesėkmingi ir 1IVF su kibimu. O vyras tas pats? 😊