Laputė1 parašė:
jei praėjo 6 mėn - reikės, jei neraėjo - tiks ir seni
Ačiū ☺️
Laputė1 parašė:
jei praėjo 6 mėn - reikės, jei neraėjo - tiks ir seni
Ačiū ☺️
Barbara parašė:
pirmadienį hcg 23
o šiandien 110 ar viskas gerai?
Puikiai, turi kas 2dienas dvigubeti ❤️
Ingrida.Okk parašė:
Labas merginos, geriant kontraceptines, kuri skaitosi 1ciklo diena? Visai nebesuprantu. Kai darai 7dienu pertrauka ir nuo tos dienos kai susergi tom menamom mm? ar …
Man gydytoja nurodė, kad ateiti, kai pradėsiu kraujuoti, t.y. Bus pirmos ciklo dienos. Vadinasi, pasirodęs kraujas yra 1 ciklo diena. Aš dabar po nesėkmingo ivf geriu kontraceptines iki kito bandymo. Tai jau lyg trečias mėnuo kaip geriu.
kkiiss parašė:
O kodėl KT liepia vartoti? Padina šansus pastoti ar kokios priežastys?
Man paskyrė, kad kol organizmas pailsės, nepriaugtų cistų, nes turiu 4 stadijos endometriozę ir didelė tikimybė joms. Nors dabar net geriant jas, atsirado cista.. 🙄
J.U.R.GAA parašė:
Nu super naujienos 🥰🥰🥰
Ačiū🥰 bet baimės daugiau nei laimės😊 ar vystosi, ar užtenka progesterono, ar vietoj nėštumas, ką valgyti, kodėl tempia pilvą ir pan. 😁
maddike parašė:
Labas, seku hcg augimą. Pirmadienį vizitui.
Valioo!!!🥳🥳🥳🌸
maddike parašė:
Ačiū🥰 bet baimės daugiau nei laimės😊 ar vystosi, ar užtenka progesterono, ar vietoj nėštumas, ką valgyti, kodėl tempia pilvą ir pan. 😁
Oi kaip suprantu, aš vis dar su tomiomis pat mintimis gyvenu, ramiau jau nebus 😅
J.U.R.GAA parašė:
Oi kaip suprantu, aš vis dar su tomiomis pat mintimis gyvenu, ramiau jau nebus 😅
Tu jau labai arti finišo😊 greit supuosi mažiukus, tačiau atsiras naujų baimių😁 tokios jau tos mamos...