sunny.rain. parašė:
Prolaktinui mazinti turetu paskirti Dostinex arba Bromkriptin, pasitarkite su gyd.
sunny.rain. parašė:
Prolaktinui mazinti turetu paskirti Dostinex arba Bromkriptin, pasitarkite su gyd.
Meshka parašė:
Per aukstas prolaktinas, ir pagal FSH/LH santyki panasu kad turite PKS. Reiketu ivf metu stimuliuoti mazesnem dozem, kad nebutu hyperstimuliacija.
Pas mane prolaktinas buvo virs 700 ir Turkai neakcentavo, kad tai blogai, nieko neskyre jam mazinti ir pradejo Ivf. Ivf sekmingas.
Soleila parašė:
Pas mane prolaktinas buvo virs 700 ir Turkai neakcentavo, kad tai blogai, nieko neskyre jam mazinti ir pradejo Ivf. Ivf sekmingas.
Kiekviena klinika ir gydytojas turi savo poziuri ir gydymo protokolus
AsSaSG parašė:
Sveikos. Gal kas turi patirties su zibor? Ar jis skausmingas leistis? Aciu
Man neskaudejo. Db pakeite kitu stipresniu tai skauda
AsSaSG parašė:
Sveikos. Gal kas turi patirties su zibor? Ar jis skausmingas leistis? Aciu
Daug kas rašo, kad nemalonus, po susileidimo šiek tiek paperšti vaistas, kai kurioms parausta oda, bet aš asmeniškai jokio diskomforto nejaučiau, staigiau dirti reikia ir tiek 😊 Susileidus kažkiek paperštėdavo, bet sekundžių reikalas, tai tikrai nepergyvenkit 😊
Gatita parašė:
AMH yra tyrimuose, zemokas jis - 0,43.
Vyras vienmetis.
Latvijoje gydytoja Fodina tik.
Registruokitės iškart (apsigalvosite atšauksite vizitą), nes pirmo vizito gali tekti mėnesį ir ilgiau laukti. Rugpjūtį dar gydytoja atostogaus.
Jurgita @ parašė:
Kaip manote, ar atpo nemaišys ivf? Nes jis tai nukrenta tai pakyla, niekaip nesukontoluojamas....
Atpo padidejimas minimalus, neturetu daryti itakos. Po ivf jeigu pastosite,vel issitirkite tth ir atpo,nes turincioms bedu su skydliauke pastojus daznai tth ir/arba atpo pakyla.