2023.01.25 14:32 (prieš 6 d.)
bi111 parašė:
Taip, skaiciau ir as siuos straipsnius. bet su musu diagnoze gydytoja tikina, jog turejom protokoluoti 3 IUI. Bet cia merginos sake apie kita patirti.. tai nesupras…
Dar neskyrė, važiuosiu šiandien turi paskirt, taip įdomu. AMH žinokit nesitikrinau, nematė reikalo, nes man nuo Letrozoles 2x dienoj užaugdavo 3-4 gražūs foliai.
Ocean Ni parašė:
100 proc. pritariu jūsų strategijai. Su IUI galim žaist kai dar 30 metų nėra, tada dar suprantu, bet šiaip užsižaist tikrai nėra tikslo. Nes ne tik pinigus prarandi…
Taip, nebenoriu aš žaisti plius su progesteronu turiu problemų, man reik arkliškų dozių kad pakiltu, man po IUI skirdavo: 3 x crinone, 2 x lubion ir 1x protogest per dieną, tai 10dienų vaistai kainuoja 500eur. Nežinau kiek jau taip ištaškius esu ant oro tų tūkstančių ant to progesterono. Aš jau vien čia nebenoriu be reikalo leistis, ir poto matyt tuos neigiamus NT sakyčiau yra kibimas, tik neišsilaiko, o čia NIEKO. Tai pasiskambinau savo daktarei ir sakau, dabar jūs man pasakykit, ar dar darytumėtės? Ar manot, kad suveiks, jei prieš tai nesuveikė, tai ji ramiai sako, TAIP, darom IVF ir nebesukam galvos. Žiūrėsim kuo čia baigsis.