Anisa parašė:
Prg atrodo ypatingai didelis, nebent cia koks dar kitas matavimo vnt arba pamirsot kableli![]()
Nesuklydau, 527.3 nmol/L
Minejo, kad didelis, bet nesake kad blogai del jo.
Anisa parašė:
Prg atrodo ypatingai didelis, nebent cia koks dar kitas matavimo vnt arba pamirsot kableli![]()
Nesuklydau, 527.3 nmol/L
Pumpurelis1 parašė:
Nesuklydau, 527.3 nmol/L
Tai gyd pasakys, jei bus blogai o iki to ramiai bukit. Sekmes!
Ugnee parašė:
Sveikos, esu čia visai nauja, gavau rekomendacija iš draugės prisijungti.
Nežinau nei kaip suformuluoti klausimą, bet tikiuosi suprasit ir galbūt gausiu kok…
Manau, tai labiau tvirtinimosi požymiai.
Ugnee parašė:
Sveikos, esu čia visai nauja, gavau rekomendacija iš draugės prisijungti.
Nežinau nei kaip suformuluoti klausimą, bet tikiuosi suprasit ir galbūt gausiu kok…
pilvo maudimas budingas nestumo pradzioje.
Andiuke parašė:
Nerealu, sveikinu! 🥰 Aš labai bijau daryti nt, nes tiesiog nesinori vel nusivilti. Bet rytoj bus 8dpi ir manau jau bandysiu.
oj kaip suprantu jus...lauksiu jusu ||
As nerimauju kaip ten dalinasi musu lasteles..skambino vakar, kad issivyste 2 morules. Labai tikiuos, kad sios dvi ir liks..
Ydomus sutapimas: pries 2 metus sausio 30d buvo pirma mm diena kur ta cikla buvau pastojus..o siandien 30d ikelimas..
Pumpurelis1 parašė:
Gal zinote is praktikos, pries ikelima dariausi bendra krauja ir pgr.
Iki ikelimo bendras nespejo ateiti. Tai gavau kely namo.
Leukocitu kiekis padidejes, leukocitai gali rodyti infekcija/uzdegima, na zodziu bet ka su kuo kovoja organizmas. Sunku daugiau kazka sakyt be viso vaizdo. Ar nebuvot persalus pastaruoju metu?
Gali buti kad organizmas taip sureagavo i punkcija, bet kaip sakiau, sunku kazka daugiau komentuot😌
Pumpurelis1 parašė:
Nesuklydau, 527.3 nmol/L
Kaip jūs laikotės? Ar darysite nt? ☺️
Andiuke parašė:
Kaip jūs laikotės? Ar darysite nt? ☺️
O jūs pasidarėt?
JIIV parašė:
Mesrginos, o kokia dabar saugojimo trukmė? Naujai priimta,lyg du metai privalomi?
Dabar du metai moka valstybė. Po 2 metų klausia, ar mokat patys, ar naudojat, ar naikinat. Bent NW galima ir dovanoti