Joolie parašė:
Tikrai anksti, nepergyvenkit dar taip 🤞🏼🙈
Aš ketv einu, tai manau penktadieni išgersiu bonke sampes 🙃
Linkiu, kad tik sulčių išgerti pavyktų kaip jaučiatės?
Joolie parašė:
Tikrai anksti, nepergyvenkit dar taip 🤞🏼🙈
Aš ketv einu, tai manau penktadieni išgersiu bonke sampes 🙃
Linkiu, kad tik sulčių išgerti pavyktų kaip jaučiatės?
Snaigėx parašė:
Prg sakė gydytoja pasidaryt 21-23cd, nes praeitą ciklą sunkiai laikėsi su tabletėmistai tuo pačiu.. per durną galvą hcg pasidariau
![]()
Dar lb anksti pingus, tik metot
Snaigėx parašė:
Linkiu, kad tik sulčių išgerti pavyktųkaip jaučiatės?
Nieko nejaučiu, tik pilvą maudžia ir tiek. Ir buna tokiu įdomių dūriu vietomis 🙃
Bet jau vilties tikrai jokios neteikiu šitam ciklui 🙈 stogas tik važiuoja nuo visu nauju dalyku kiek sužinojau.
BelieveInMiracles parašė:
Bet tai kaip kainos... Kaip kainos norint tureti pilna seima..vaikeli..nenormalu..ka daryti seimoms norincioms,bet neturincioms tokiu pinigeliu...tau yra absurdas..…
Švedijoje 3 IVF visiškai nemokamai???...
SunMoon parašė:
Dar lb ankstipingus, tik metot
Matyt labai turtinga jaučiuos prisižadu laaaaaukti
Joolie parašė:
Nieko nejaučiu, tik pilvą maudžia ir tiek. Ir buna tokiu įdomių dūriu vietomis 🙃
na viltis yra "durnių" motina, kaip sakoma.. tikėtis galime iki pat pirmojo kraujo lašelio lauksime hcg atsakymų, o gal ankstyvąjį nt bandėt?
Spindulelisx parašė:
no, netikrina nei prg, nieko. Uz viska ir moket reikia🙂 Mano vizitai visi buvo privatus, ziuret kas uzaugo, tai man suma norvegijoje didele ir susidare.. bet taip p…
Ojei... 😔
Pukis_ parašė:
Hmm tai pas mane laikosi apie 100, bet taip gaunas, kad netikslu. Reikės pabandyt pasidaryt nesidėjus ovulių, pasižiūrėsiu koks skirtumas bus. Man gyd tik akcentavo…
Pas mane po prg ovulių ir suleidimo ryte buvo beveik 200. Po dviejų dienų kartojau, bet jau praėjus 12 h po vaistų, buvo 97,97. Tai tą vakarinį gydytojas ir priėmė kaip rezultatą
Snaigėx parašė:
na viltis yra "durnių" motina, kaip sakoma.. tikėtis galime iki pat pirmojo kraujo lašeliolauksime hcg atsakymų, o gal ankstyvąjį nt bandėt?
Bandžiau, 3 testai suklaidino. Pasidariau ta gerąjį ankstyva tai nieko nerodė. Ketv uzsirasiau HCG manau jau parodys. Nes numatomos mm pirmadieni turi būti jau 😊
Joolie parašė:
Bandžiau, 3 testai suklaidino. Pasidariau ta gerąjį ankstyva tai nieko nerodė. Ketv uzsirasiau HCG manau jau parodys. Nes numatomos mm pirmadieni turi būti jau 😊…
Na sukryžiavus ir rankų, ir kojų pirštus laikysiu už Jus !