Austeja_ parašė:
Drugelis333 - kaip jūs?
Ryt einu pas daktare pasitikrinti. Daugiau nebekraujavau. Tik kartu su ovules isskyrom eini juodi mikroskopiniai gumuliukai, toks kaip tepliojimas nezinau kaip pavadint.. na ryt bus viskas aisku
Austeja_ parašė:
Drugelis333 - kaip jūs?
Ryt einu pas daktare pasitikrinti. Daugiau nebekraujavau. Tik kartu su ovules isskyrom eini juodi mikroskopiniai gumuliukai, toks kaip tepliojimas nezinau kaip pavadint.. na ryt bus viskas aisku
Mango1 parašė:
Dariau VK, dabar galvoju pabandyti bent konsultaciją nw, ką siūlytų man daryti, ar visgi lieka tik donorinės.. nesu tikra kokį gydytoją rinktis su tokia situacija :…
Santarose pas Griciu.😉
Guru parašė:
Sveikos merginos. Šiandien buvau apžiūroje.
Mato 2 žirniukus. Pagal mano skaičiavimą 5+5 pagal echo 5+3![]()
Sveikinu!! 🥰 sėkmingo nėštumo 🥳🤰🤰
Priminkit, ar kėlė du blastukus jums? Kokios jie buvo kokybės?
Clever parašė:
Sveikinu!! 🥰 sėkmingo nėštumo 🥳🤰🤰
Priminkit, ar kėlė du blastukus jums? Kokios jie buvo kokybės?
Taip, kėlė du - 3AB + 2BB
Guru parašė:
Sveikos merginos. Šiandien buvau apžiūroje.
Mato 2 žirniukus. Pagal mano skaičiavimą 5+5 pagal echo 5+3![]()
Labai sveikinu
Puikios žinios 🥰
Ocean Ni parašė:
Mums būdavo, kad vėliau apsivaisina kelios, bet deja tie embrioniukai po poros dienų nustodavo vystytis. Tai deja, bet dabar reikia dėti viltis nors į tą vieną, kad…
Sunku man buti be plano, bet nebezinau ka daryti toliau 😔 Toks kvailas klausimas kyla, jeigu stimuliuojant didesne dalis kiausialasciu gaunasi nekokybiskos, ar gali buti kad ir naturaliai be jokiu stimuliaciju pas mane uzauga ta viena per visa cikla nekokybiska? ar jeigu ovuliacija ivyksta reiskia ji kokybiska buvo? 🙈
innna parašė:
Sunku man buti be plano, bet nebezinau ka daryti toliau 😔 Toks kvailas klausimas kyla, jeigu stimuliuojant didesne dalis kiausialasciu gaunasi nekokybiskos, ar gali…
O kada juns žada tą vieną kelti? O tai, kad ovuliacija vyksta turbūt dar nereiškia, kad kiaušialąstė bus tikrai kokybiška...
Ocean Ni parašė:
O kada juns žada tą vieną kelti? O tai, kad ovuliacija vyksta turbūt dar nereiškia, kad kiaušialąstė bus tikrai kokybiška...
Tas vienas dar nepasieke blastocistos stadijos, jei iki treciadienio isgyvens tai uzsaldys ir kels rugseji.. o as galvojau, kad jeigu kiausialaste iseina is folikulo naturaliai tai ji subrendusi yra.. Oi cia gyveni ir mokaisi, kaip diena taip naujiena. O visa nevaisingumo laikotarpi galvojom kad problema viena - astenospermija 🙈