Pumytė123 parašė:
Sveikos, jei jau darbo valandos baigėsi ir negavau atsakymo iš medica praktica, tai dabar tik pirmadienį gausiu?😢(tyrimas darytas šiandien)
Manau, kad gausite šiandieną arba ryt ryte, tyrimus ten kažkaip automatiškai siunčia
Pumytė123 parašė:
Sveikos, jei jau darbo valandos baigėsi ir negavau atsakymo iš medica praktica, tai dabar tik pirmadienį gausiu?😢(tyrimas darytas šiandien)
Manau, kad gausite šiandieną arba ryt ryte, tyrimus ten kažkaip automatiškai siunčia
MelynasPaukstelis parašė:
Nenoriu liudinti, bet bijau kad nelabai..mano buvo tiek pat 5dpi...
O koks jūsų hcg buvo. Kaip augo? Kokia baigtis?
Pineapple23 parašė:
6 dpi hcg 2,4. Kazi ar dar tiketis kazko ar per mazi skaiciukai tokiai dienai?🙈
Mano tokią dieną buvo 0,1. Hcg dieną 27... bet augo hcg ir daugiau nei dvigubėjo. Buvau apžiūroje G matė pūslytę su tryniu. Aišku nežinau kaip viskas bus toliau, tikiuosi stebuklo. G neužsiminė nei žodeliu, kad kažkas negerai su hcg, dar užklausiau jo kodėl toks mažas hcg kaip tai vertinti, sakau, maniau kad biocheminis, tai jis iš manęs išsijuokė sako, matai biocheminis klinikiniu tapo... tai manau dar nepraraskite vilties
Jurgita @ parašė:
Mano tokią dieną buvo 0,1. Hcg dieną 27... bet augo hcg ir daugiau nei dvigubėjo. Buvau apžiūroje G matė pūslytę su tryniu. Aišku nežinau kaip viskas bus toliau, ti…
O koks prg buvo?
Pineapple23 parašė:
O koks prg buvo?
ar jau gavai pgr ats? Koks?🤞🤞🤔
Gatita parašė:
Mano snd 7dpi
Puiku! Sveikinimai! 💐
Pineapple23 parašė:
O koks prg buvo?
Laikosi apie 80 nmol bet naudojant papildomai prigesteroną.
Jurgita @ parašė:
Gavau ryte atsakymus. Vakar buvo 9dpi.
Pumytė123 parašė:
Gavau ryte atsakymus. Vakar buvo 9dpi.. Kaip suprantu, viskas gerai?
Labai! Sveikinu!