Austeja_ parašė:
Tiesiog taip jau yra, kad net ir IVF keliu einančios moterys nevienodai supranta procesą ir išgyvenimai yra skirtingi, ką jau kalbėt apie ovuliacijos stimuliacijas …
Tikrai sutinku
Austeja_ parašė:
Tiesiog taip jau yra, kad net ir IVF keliu einančios moterys nevienodai supranta procesą ir išgyvenimai yra skirtingi, ką jau kalbėt apie ovuliacijos stimuliacijas …
Tikrai sutinku
Gintarina parašė:
Sveiki, nepasakyčiau, kad IUI tik pinigų švaistymas. Aš pastojau po IUI , tiesa net po 7 procedūros.
Su visa derama pagarba, tačiau tai būtent ir skamba, kaip pinigų, laiko ir taip pat sveikatos švaistymas. Nes kur kas greičiau būtų iškart IVF ar 1 IUI, tada IVF ir būtų buvę lengviau, greičiau, pigiau ir hormoninių vaistų kur kas mažiau. 🙏
Gintarina parašė:
Nesinorėjo man tos IVF, tai tikrai nesigailiu. Ar būtų pakakę vienos IVF irgi klausimas. Bet man jau 42 metai, jaunesnėms manau tikrai gal 7 nereikėtų.
Del amžiaus taip pat IVF skamba kaip geresnis pasirinkimas 🙏
Ocean Ni parašė:
Bet šiaip pagalvojau, nejaugi vis dar yra tipo kažkokia gėda pasakyti, kad vaikutis gimė su ivf. Tipo iui čia dar ok, nes ale natūraliau, o ivf tai mėgintuvėly "dir…
Tikrai tiesa, čia tiesiog su šiek tiek medicinos pagalba viskas vyksta, kai turima sveikatos, genetikos, vaisingumo problemų, o visa kita tai tikrai nieko nėra čia dirbtino🙏❤️, mano požiūris niekada nebuvo kažkoks priešingas anksčiau nei yra dabar, niekada nemaniau, kad tai blogai, ne etiška, nenatūralu ar dirbtina, o dabar tik dar labiau geros mintys išsigrynino🙏❤️
Austeja_ parašė:
Kaip teisingai ir gražiai viską išdėstėte ir dar taip tyrai 🙃, visiškai jums pritariu 🙃❤️🙏, labai sunku tam žmogui, kuriam pasisekė pvz iš 2 IUI suprasti kitą, kuriam nepasisekė nei iš 1 IVF nei iš 2 FET💔
Possi parašė:
Man prg per ikelima buvo 53, vartojau 4 ovules ir 1 lubion, liepe pridet dar viena lubion. Siandien 3d po ikelimo - prg 86. Ir nezinau ar uztenka... Nes per ivf vis…
Mano nuomone, ir aš taip pat daryčiau ir tiek palaikyčiau savo asmeninėje situacijoje, iki hcg tyrimo min 70-80nmol/l progesteroną, nerizikuočiau mažiau, žinau, kad visokių nuomonių apie tai esama, bet mano nuomone ypač tikintis sėkmingos implantacijos, pačioje pradžioje geriau didesnis prg nei mažesnis, aš nerizikuočiau turėti mažesnį.
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/viskas-apie-iui-ivf-ir-ovuliacijos-stimuliacija-53