Dovilko parašė:
Rytoj bus 🙂
Sėkmės. Fingers crossed!
Dovilko parašė:
Rytoj bus 🙂
Sėkmės. Fingers crossed!
Dovilko parašė:
Rytoj bus 🙂
Man irgi rytoj linkiu gero derliaus
Momaternity parašė:
Man pirmas kartas🙈 Norėjau paklausti ar juos reikia laikyti šaldytuve? Jei taip,tai ar reikia prieš leidžiantis išsiimti anksčiau ir kiek anksčiau,kad sušiltų,ar iš…
Aš laikiau šaldytuve ir išiimdavau prieš leidžiantis. Susileisdavau ir vėl į šaldytuvą dėjau.
kitty.kat parašė:
Sveikutės. Aš po antro folikulų stebėjimo termino, auga 15. Labai tikiuosi šįkart daugiau nei vienos blastocistos. Pirmadienį punkcija. Kadangi paskutinįkart bandom…
Man padarė punkcija, ir už kelių valandų paskambino embriologė ir pasiūlė papildomas paslaugas tai klijus kaip Jūs sakote ir inkubatorių su stebėjimo kamera, mes sutikome. Gydytoja taip pat apie tai nieko nesakė ir neužsiminė.
kitty.kat parašė:
Sveikutės. Aš po antro folikulų stebėjimo termino, auga 15. Labai tikiuosi šįkart daugiau nei vienos blastocistos. Pirmadienį punkcija. Kadangi paskutinįkart bandom…
O Jūs toje pačioje klinikoje visada? Kelintas kartas ivf? Pas kokį gydytoją lankotės?
Nesakysiu321 parašė:
O Jūs toje pačioje klinikoje visada? Kelintas kartas ivf? Pas kokį gydytoją lankotės?
Trečias IVF. Pirmi du vaisingumo klinikoje pas Visockienę, pirmas sėkmingas, antras - ne. Abu kartus nebuvo ką šaldyti ir užaugo tik po vieną blastocistą. Nusprendėm pabandyti dar kartą. Dabar esam pas Žėbą Northway, jis pasiūlė ilgąjį protokolą. Nefinansuojamas IVF tikrai smarkiai deda per kišenę, skaičiuojam, kad bendroj sumoj apie 5000 eurų sumokėsim. Labai linkiu, kad jums šito neprireiktų... Svarstėm eiti į Kauno klinikų reprodukcinį centrą, nes ten pigiau, bet nepatiko jų eilės ir politika sodinti tik vieną blastocistą.
kitty.kat parašė:
Trečias IVF. Pirmi du vaisingumo klinikoje pas Visockienę, pirmas sėkmingas, antras - ne. Abu kartus nebuvo ką šaldyti ir užaugo tik po vieną blastocistą. Nusprendė…
Mes jau neturim kompensuojamo, esame abu išnaudoję, paskaičiavau kiek gali kainuoti, tai procedūros visos, kurias darė su vaistais, kuriuos naudojau ir plius pridejau dar viena punkciją(na jeigu reikėtų dvigubos, tuomet ir plius dar vaistams daugiau išlaidų prisidėtų), tai man gaunasi apie 9000eur🤦🏼♀️
Dovilko parašė:
Rytoj bus 🙂
Sekmes Jums!!! Laikom kumscius. Kad viskas pavyktu super gerai 🤩🌸
krismigas parašė:
Mes jau neturim kompensuojamo, esame abu išnaudoję, paskaičiavau kiek gali kainuoti, tai procedūros visos, kurias darė su vaistais, kuriuos naudojau ir plius pridej…
Einasau kokios kainos