Žakė parašė:
Oh blyn..☹️ galit pabandyt, pasikartosit penktadieni krauja ir bus aisku, ar kyla hcg ar ne.
Jau neverta, prasidėjo mm ☹️
Žakė parašė:
Oh blyn..☹️ galit pabandyt, pasikartosit penktadieni krauja ir bus aisku, ar kyla hcg ar ne.
Jau neverta, prasidėjo mm ☹️
Merginos, kadangi jau antras kartas toks, kad kabinasi, bet pabėga. Prašau jūsų rekomendacijų, kur kreiptis dėl kilerių ir kitų imuninių tyrimų atlikimo Vilniuje? Ar gavua siuntimą juos kompensuoja? Dabar labai neramu, negaliu eiti ramiai į IVF neturėdama imuninių atsakymų 🥲
auryte777 parašė:
Merginos, kadangi jau antras kartas toks, kad kabinasi, bet pabėga. Prašau jūsų rekomendacijų, kur kreiptis dėl kilerių ir kitų imuninių tyrimų atlikimo Vilniuje? A…
Iš savo patirties siūlyčiau vykti į IVF Ryga pas Fodiną ir ten viską išsitirti
auryte777 parašė:
Merginos, kadangi jau antras kartas toks, kad kabinasi, bet pabėga. Prašau jūsų rekomendacijų, kur kreiptis dėl kilerių ir kitų imuninių tyrimų atlikimo Vilniuje? A…
o jums gal progesterono neuztenka, kad isilaikytu ir augtu nestumas
Saciu parašė:
Man šiandien echoskopija 15:30. Ir laukiu, ir ne. Nežinau, ko tikėtis 🙂
jeigu gerai pamenu pas mus abi neaukštas HCG buvo, labai panašus. Tai aš jau po, neštumas yra, bet dar nieko labai nesimato, atrodytų, kad ankščiau gera savaite nei pagal skaičius, tai ir ramiau ir nelabai. Parašykit būtinai kaip seksis
MelynasPaukstelis parašė:
as buciau labai linkus manyti, kad viskas cia pas jus auga..pradzioj ir pas mane sake ciut mazesnis nei pagal mano skaiciavimus, bet isivaziavo. Kita vertus be echo…
o kelintą dieną po įkėlimo jums echas jau normaliai rodė vaisių, jeigu pamenat? Nes pas mane irgi mazesni, nei turėtų būti.
Magda parašė:
jeigu gerai pamenu pas mus abi neaukštas HCG buvo, labai panašus. Tai aš jau po, neštumas yra, bet dar nieko labai nesimato, atrodytų, kad ankščiau gera savaite nei…
O kelinta jums jau šiandien savaitė? Aha, mano HCG buvo žemas nuo pat pradžių, bet dvigubėjo.
Labai džiaugiuosi, kad pas Jus jau pamatė! Nenuleiskite rankų, viskas tikrai bus gerai! 🥰
Magda parašė:
o kelintą dieną po įkėlimo jums echas jau normaliai rodė vaisių, jeigu pamenat? Nes pas mane irgi mazesni, nei turėtų būti.
ejau 24 dpi, tai trynio maiselis su kazkokiu taskiuku i maza vaisiu panasus matesi
MelynasPaukstelis parašė:
ejau 24 dpi, tai trynio maiselis su kazkokiu taskiuku i maza vaisiu panasus matesi
pas mane puslele mate, ir žinot aš tai sustresavau, kad nelabai ir pamenu, ką dar matė... irgi mano 24 dpi.
Saciu parašė:
O kelinta jums jau šiandien savaitė? Aha, mano HCG buvo žemas nuo pat pradžių, bet dvigubėjo.
Ačiū, tikiuosi taip ir bus savaitė šešta, bet atrodė kaip kokios max penktos.