Marim parašė:
Sveikos,
Kiek skaiciau ADTL atliekamas aiskinantis del nepavykusiu nestumu, gal paskirtu MTHFR gero mutacija issitirti, o gal paskirs antikoaguliantus gydytojas. Homocisteinas tai kitaip folio rugsties kieki rodo kraujyje
Marim parašė:
Sveikos,
Kiek skaiciau ADTL atliekamas aiskinantis del nepavykusiu nestumu, gal paskirtu MTHFR gero mutacija issitirti, o gal paskirs antikoaguliantus gydytojas. Homocisteinas tai kitaip folio rugsties kieki rodo kraujyje
Eivilė parašė:
Na kiek zinau tai kokybe nuo ahm tikrai nepriklauso. Ahm tik kieki gali prognozuoti, bet kokybe gali buti ir su mazu ahm.
Dar man mano atveju klausimas toks, gal tiesiog pas mane leciau savinosi organizmas vaistus, nes paskyrus iprasta vidutine doze 150 niekas neaugo, jokie folikulai tada pakele iki 225, ir per kelias dienas pradejo augti.
Linkiu sekmes, kantrybes, nes cia nepaskubesi jau pradedi. Kaip viena kolege sake man ,,jei nesibaige laimingai, vadinas dar ne pabaiga"
Žakė parašė:
Dar man mano atveju klausimas toks, gal tiesiog pas mane leciau savinosi organizmas vaistus, nes paskyrus iprasta vidutine doze 150 niekas neaugo, jokie folikulai t…
Viskas gan baugina, atrodo niekas neaugs, nesivaisins, baisu tokie scenarijai. Bet apie juos negalvoti neina
Eivilė parašė:
Viskas gan baugina, atrodo niekas neaugs, nesivaisins, baisu tokie scenarijai. Bet apie juos negalvoti neina
Mane tos pacios mintys kamuoja, tai labai suprantamas jausmas. Norisi kad kazkas ateitu is sono papleksnotu per peti ir pasakytu, kad sitas kartas bus va tas sekmingas.
Bet ziurekit kiek yra sekmingu atveju, kur viskas pavyksta is pirmo karto kaip pagal vadoveli, gal jus pvz busite vadovelinis variantas ir viskas eisis kaip karstu peiliu per sviesta😉
Žakė parašė:
Mane tos pacios mintys kamuoja, tai labai suprantamas jausmas. Norisi kad kazkas ateitu is sono papleksnotu per peti ir pasakytu, kad sitas kartas bus va tas sekmin…
Kad mums abiems taip
Eivilė parašė:
Kam kele svieziame cikle, kelinta jums ciklo diena punkcija buvo ir kuria diena ikelimas? Noretusi isivaizdavimo ir preliminariai dienas pasideliot
Va galiu pasidalinti mum buvo pirmas kelimas svieziame:
2023.11.26 - 11.29 Ovaleap 150
11.30-12.01 Ovaleap 225
12.02-12.06 ovaleal 225+ganirelix
12.06 ryte kraujas progesteronas ir E2(estradiolis) buvo ant ribos hiperstimuliacija pagal estradioli.
12.07 3:00 ryto Ovitrele
12.08 15 val punkcija.
12.13 ikelimas
12.23 hcg (neigiamas)
Žakė parašė:
Va galiu pasidalinti mum buvo pirmas kelimas svieziame:
2023.11.26 - 11.29 Ovaleap 150
Labai aciu.
Ar teisingai suprantu kad jums gan velai buvo punkcija pagal ciklo dienas? Apie 17 cd? Ar nebuna anksciau ji?
Eivilė parašė:
Kam kele svieziame cikle, kelinta jums ciklo diena punkcija buvo ir kuria diena ikelimas? Noretusi isivaizdavimo ir preliminariai dienas pasideliot
Laba,
punkcija - 15 c.d,
įkėlimas - 20 c.d.
Magda parašė:
Laba,
punkcija - 15 c.d,
Aciu!