StebuklingaŽaluma parašė:
Dabar biški baisu![]()
Ai, viskas bus ok :).
StebuklingaŽaluma parašė:
Dabar biški baisu![]()
Ai, viskas bus ok :).
winehouse parašė:
Ną ką merginos, mes pradėsim eiti IVF keliu, nebesikamuosim. Nors ir vyro turtas nuo 6mln iki 10mln per mėn pakilo, to negana. Gal kas ėjot, turit patarimų, pasidal…
Del kainos, tai priklauso, ar eisit i valstybine, ar privacia. NW su kompensacija vienas IVF ciklas man gavosi apie 3000 eur. Bet priklauso, ko jusu atveju reikes. Mano atveju iejo pabraizymai, Picsi, blastocistu auginimas, Timelaps.
winehouse parašė:
Ną ką merginos, mes pradėsim eiti IVF keliu, nebesikamuosim. Nors ir vyro turtas nuo 6mln iki 10mln per mėn pakilo, to negana. Gal kas ėjot, turit patarimų, pasidal…
Jei valstybinė, tai IVF su embrionų šaldymu kompensuojamas gavosi apie 500 Eur.
winehouse parašė:
Mum nekompensuojamas pernai rudenį ivf gavosi apie 6tukst. Lankomes NW. Kaina su visais ICSI, time lapse, kraujo tyrimais pries ivf, konsultacijom, echoskopijom ikelimais svieziame cikle ir t.t. tik neskaiciuojant kuro islaidu, nes daznai vazinejom i Vln.
Snd pvz pirkau vaistus nes db jau kompenauojama ivf darom, tai ovaleap pati vaista kompensuoja, o jame esanciu adatų - ne🙂 aisku adatos ne karve ten kainuoja, bet siaip idomi kompensavimo politika🙂
Rasa192 parašė:
Laba diena, merginos, gal yra sėkmingų pastojimo pavyzdžių su 4cc kokybės blastocista/omis? Turime vieną šaldytą 4cc kokybės blastocistą, bandysime Fetą šį ciklą, t…
Aš supuoju mažyli su 3 CA blastuku tad nenusiminkit