Eglute17 parašė:
Sveikos,
Pas jus matyt mazas amh nes man ir taike ilga protokola. Ir mate 4 folikulus tik
Eglute17 parašė:
Sveikos,
Pas jus matyt mazas amh nes man ir taike ilga protokola. Ir mate 4 folikulus tik
Eglute17 parašė:
Sveikos,
O kokie
Rodikliai pakilo?
Laukimas123 parašė:
aš irgi galvoju prašyt, kad keltų dabar 2 embrionus iš skirtingų šiaudelių, bet tikriausiai Ž nesutiks
Mes irgi 2 keliam šį penktadienį. Antras bandymas tai Vaigauskaitė sutiko. Tik nuteikė lb negatyviai kad vos ne bus komplikacijos ir pan. Suprantu, kad jos toks darbas paaiškinti. Bet labai jau negatyviai kažkaip. Klijus naudosim šį kart.
Laukimas123 parašė:
mums taip pat gydytoja sakė, kad nemato kodėl gali nepavykti ir labai pozityviai nuteikė, bet pas mus net kibimo nebuvo, 6DPO buvo vos pakiles HCG tikriausiai nuo o…
Pagalvojimui - jeigu planuojate išnaudoti antrą kompensaciją FET, tai dažnokai poros kompensaciją pataupo jeigu prireiktų antro ivf, jos nenaudoja FET
In94 parašė:
O kokie
Rodikliai pakilo?
Pakilo amh, pries pirma ivf buvo 0.36, dabar 0.54 nors aisku jis turejo dar nukristi per visas stimuliacijas ir pan, bet poveikis yra
O kiek jum folikulu buvo, tiek kiek ir mate pries?
Komanda parašė:
Pagalvojimui - jeigu planuojate išnaudoti antrą kompensaciją FET, tai dažnokai poros kompensaciją pataupo jeigu prireiktų antro ivf, jos nenaudoja FET
suprantu, bet esame nusprendę, kad jei nepavyktų su visais turimais embrionais pastoti, tai antra kartą IVF darysime tikrai ne Lietuvoje..
briliaant parašė:
Mes irgi 2 keliam šį penktadienį. Antras bandymas tai Vaigauskaitė sutiko. Tik nuteikė lb negatyviai kad vos ne bus komplikacijos ir pan. Suprantu, kad jos toks dar…
aš ciklo pradžioje einu pas Ž, tai irgi bandysiu klausti dėl 2 embrionų kėlimo nes dabar kai kalbėjau su ja, sakė pasirodyt ciklo pradžioje, pasižiūrėsim kokių papildomų intervencijų galėsime imtis
Frezija parašė:
Jei 5dpi buvo 6 hcg, o 11 dpi 26hcg, tai cia nesivystantis ar biocheminis? Gydytoja dar sako nenutraukti vaistu ir kartoti po 2 dienu, ar dar kazkas gali pasikeisti…
tikiuosi viskas bus gerai
Laukimas123 parašė:
suprantu, bet esame nusprendę, kad jei nepavyktų su visais turimais embrionais pastoti, tai antra kartą IVF darysime tikrai ne Lietuvoje..
O gal jūs domėjotės kaina FET santariškėse be finansavimo? mūsų jau pasibaigė, bet kaina dar nesidomėjau
Eglute17 parašė:
Pakilo amh, pries pirma ivf buvo 0.36, dabar 0.54 nors aisku jis turejo dar nukristi per visas stimuliacijas ir pan, bet poveikis yra
Amh buvo 0.47. Mate kaireje 3. Desineje 1. Ispunkta k 3. Nes desineje nepasieke del zarnu. Apsivaisino 1. Ikele
Triju dienu. Ir jau turime
5 men mergyte