meile0823 parašė:
O jei E2 tik 149 kas tada? Amh 5,13 🙂
E2 zemiau 70- issekimas kiausidziu. Nuo 250 taip pat. Jusu atveju viskas gerai, tik AMH linkes rodyti jums PKS
meile0823 parašė:
O jei E2 tik 149 kas tada? Amh 5,13 🙂
E2 zemiau 70- issekimas kiausidziu. Nuo 250 taip pat. Jusu atveju viskas gerai, tik AMH linkes rodyti jums PKS
SunMoon parašė:
Taip, dar aukstas E2 ir PKS rodo. Bet nares atveju - Amh kritinis, tai to tikrai nerodo
Faktas, neisigilinus as i ta e2, jauciu daug visokiu atveju, tik pamenu kad mano atveju ta G sake, nes irgi pergyvenau.
Gera jus matyti vel forume, kazkaip truko ☺️🌸🤗
Ocean Ni parašė:
Faktas, neisigilinus as i ta e2, jauciu daug visokiu atveju, tik pamenu kad mano atveju ta G sake, nes irgi pergyvenau.
As, visada paskaitau ir pasidziaugiu visu sekme. 🥰 tik atitrukau, nuo info, kazkaip bandziau neuzkrauti galvos, visais tyrimais, nes man paciai jau nebera ka daryti- viskas istirta beliko, sulaukti noro ir i TR 🥰
O jums, lengvai, greitai ir graziai 🥰
SunMoon parašė:
Ačiū 🙂 o pks tik amh rodo ar labiau lh ir fsh duoda aiškumo?
Kiaušidžių vaizdas policistinis, bet lh 5,27 o fsh 5,80
meile0823 parašė:
Ačiū 🙂 o pks tik amh rodo ar labiau lh ir fsh duoda aiškumo?
Kiaušidžių vaizdas policistinis, bet lh 5,27 o fsh 5,80
Fsh, LH, E2, Amh ir echo vaizdas gali parodyti PKS
SunMoon parašė:
As, visada paskaitau ir pasidziaugiu visu sekme. 🥰 tik atitrukau, nuo info, kazkaip bandziau neuzkrauti galvos, visais tyrimais, nes man paciai jau nebera ka daryti…
Aisku, reikia ir pailset nuo tos temos, tas irgi labai reikalinga.
Aciu labai ☺️🌸
Jums taip pat sekmes didziausios 🤞🌺
SunMoon parašė:
Fsh, LH, E2, Amh ir echo vaizdas gali parodyti PKS
Dėkoju ❤️
Ocean Ni parašė:
Sveikinimai, puikus hcg 🤗☺️🥳, o tas svarbiausia :). Gera pradžia tikrai.
Ačiū! ☀️ Pavyko susisiekt su gydytoja, tai nutarėm dėl šventos ramybės pridėti prg. Nes tikrai būtų pakankamas. Bet kai pagaliau kibimas, norisi kaip nors apsisaugoti. 😊
SunMoon parašė:
Dar be to, tas E2 gali būti ne pastovus. Visad turėdavau normalų, maždaug per viduriuką. Ir prieš keletą metų, gal 2 kažkur, keliskart tiriantis iš eilės yra buvę, kad vis per mažas - nesiekė minimalių normų net. Pergyvent pradėjau, nes irgi visokios info prisieškojus buvau. Bet po kokio pusmečio vėl atsistatė ir vėl patapo geras. Turiu polinkį į PKS ir neblogą AMH. Tai vat suprask žmogus kartais tuos tyrimų rezultatus
StebuklingaŽaluma parašė:
Dar be to, tas E2 gali būti ne pastovus. Visad turėdavau normalų, maždaug per viduriuką. Ir prieš keletą metų, gal 2 kažkur, keliskart tiriantis iš eilės yra buvę, …
Taip, būna ivairių ciklų. Bet, narės atveju jau AMH nepakeisi