MyHope parašė:
O prasau sakykit,jeigu ant tualetinio jo iseina? Nieko tokio? Paguliu kaip rasoma puse valandos. Bet jo isteka vistiek ,randu.
Taip ir turi buti, man ir išeidavo. Kiek ısisavindavo tiek
MyHope parašė:
O prasau sakykit,jeigu ant tualetinio jo iseina? Nieko tokio? Paguliu kaip rasoma puse valandos. Bet jo isteka vistiek ,randu.
In94 parašė:
Aciu,kad atsakete 🪻😊
Sveikos merginos!
Nerimauju, tad kreipiuosi i jus, gal kam irgi yra taio buve. Rugsejo gale daryta punkcija, bet gautos 22 kiausialastes del ko gydytojas liepe laukti 3 menesius ir daryti FET.
Pirmos menesines po punkcijos atejo 6 dienomis anksciau, kas visiskai normalu, taciau dabar antros menesines jau 6 diena veluoja, o ir zenklu jokiu nera (dazniausiai 2-4 d. iki mm teplioja).
Nestumo testa darytis baugu, nes jau trauma visam gyvenimui tiek tu neigiamu testu 😇
Gal kam irgi taip buvo?
Dekoju ! ❤️
Fatima1 parašė:
Sveikos merginos!
Issimakaluoja tie ciklai per ivf ir tiek.
Fatima1 parašė:
Sveikos merginos!
Kelis menesius gali ciklas buti nestabilus deja. Man 2 menesiai po punkcijos atsirado funkcine cista, kuri cikla uztese is 27 dienu reguliaraus iki 51 dienos.. kai velavo savaite parasiau klinikai ir dar po savaites uzrase vizitui, paziuret kas negerai. Tada ir nustate 43mm cista, o kitoj kiausidej tik besiruosiantis ovuliuoti folis.
Del tepliojimo tikrai issitirkit pries kelima.
Fatima1 parašė:
Sveikos merginos!
Sveiki, lygiai taip pat buvo . Tiesiog po punkcijos išsiderina ciklas
Aišku galite testą pasidaryti , bet daug vilčių nedėkite ❤️
Zanuda9 parašė:
Sveikos!
Pagaliau sulaukiau embriologo skambucio! Ketvirtadieni ispunktavo 14 kiausialasciu…
Puikūs rezultatai :). Kà darėte kitaip?
Gavau Crossmatch testo rezultatus (dariausi kai dar nežinojau, kad laukiuosi). Atsakymas yra:
Donor-recipient
compability in the HLA
system - Negative.
Patikrinau su chatgpt, tai chatgpt sako, kad viskas puiku: "Atsakymas „Donor-recipient Negative compatibility in the HLA system“ reiškia, kad tarp jūsų ir jūsų vyro nėra reikšmingų nesuderinamumų pagal HLA (human leukocyte antigen) sistemą.
„Negative“ šiuo atveju rodo, kad nenustatyta jokių nesuderinamumų HLA sistemoje, tai reiškia, kad imuninė sistema neturėtų turėti reakcijų, kurios galėtų sukelti atmetimo procesą, jei būtų atliekama transplantacija. Tai paprastai rodo gerą suderinamumą ir teigiamą ženklą, kad audinių ar organų perkėlimas būtų saugus ir sėkmingas."
O Ryga rekomenduoja daryti LIT terapiją 🤔🤔 tos, kurios darėtės, kokius atsakymus gavote, kai rekomendavo pasidaryti LIT?
Komanda parašė:
Gavau Crossmatch testo rezultatus (dariausi kai dar nežinojau, kad laukiuosi). Atsakymas yra:
Crossmath atsakymas NEGATIVE Rygoje reiškia blogą atsakymą kad reikia LIT. LIT daromas tol, kol crossmatch gaunamas POSITIVE, pvz mano atveju užteko dviejų LIT, kitoms ir keturių neužtenka.
Čia chatGPT painiojasi, nes yra ne vienas labai panašus tyrimas (aš pati jau esu aiškinusis su juo prieš kokį pusmetį :D) plius yra ne vienas skirtingas crossmatch atlikimo būdas ir skirtingai interpretuojami rezultatai.
Bet jei jau jūs pastojote be LIT tai valio. Tik neduok Dieve būtų persileidimas, tai galėtų būti viena iš priežasčių. LIT Rygoje atliekamas ne tik iki įkėlimo, bet kelis kartus po esant nėštumui.