Vasarėllė123 parašė:
Northway Vilniuje tikrai pabraižymus daro
Turėjau 3 įkėlimus NW nei karto nedarė jokio pabraižymo ir net nesiūlė 😀
Vasarėllė123 parašė:
Northway Vilniuje tikrai pabraižymus daro
Ocean Ni parašė:
G visiem ji skiria. Tiesiog sakykit, kad dabar nenorit ir tiek :).
Nesulaukianti parašė:
Tai nuo gydytojo priklauso, manau
Dioni parašė:
Laba,
man IVF darytas dukart (nenustatytos kilmės nevaisingumas), abu su hiperstimuliaci…
Sveika, ne, man gydytoja stipriai nerekomendavo kelti iš karto dėl hiper rizikos. Sutarėm, kad lauksim 3 ciklus ir tasa Fet
Dioni parašė:
Tai va, būtent, kažkaip ir bandau suprasti, ar čia LT praktika, kad jei jau nenueinam iki hiperstimuliacijos, tai bet kokiu atveju talpinti, nekreipiant dėmesio, ko…
Man irgi kėlė, kai E2 prieš punkciją buvo beveik 14 000, deja, baigėsi biocheminiu. Kadangi visada pradžioj kelia geriausios kokybės blastocistas, jums spręsti, ar norėtumėte rizikuoti.
Vika25 parašė:
Sveikos ! Kaip savijauta stimuliacijos metu Jums ? Man taip nėra sveikatos, galva darbe visiškai nedirba, esu palikus siaubingai dirgli. + manau, kad augti svoris p…
Kiekvienos pojūčiai gali būti skirtingi, nes organizmas skirtingai reaguoja į vaistus. Aš, pavyzdžiui, stimuliacijos metu jaučiausi net labai gerai, buvo daug energijos atsiradę 😊
Jurvita parašė:
Man irgi kėlė, kai E2 prieš punkciją buvo beveik 14 000, deja, baigėsi biocheminiu. Kadangi visada pradžioj kelia geriausios kokybės blastocistas, jums spręsti, ar …
Man su E2 16 000, griežtai atsisakė kelti, kėlem po 2 ciklų, bet, kad viską tikriausiai šaldysim jau informavo prieš stimuliacijas dėl aukšto rezervo
Laukimas123 parašė:
Man su E2 16 000, griežtai atsisakė kelti, kėlem po 2 ciklų, bet, kad viską tikriausiai šaldysim jau informavo prieš stimuliacijas dėl aukšto rezervo
Taip ir turėtų daryti visi gydytojai