Saulalla parašė:
Sveikos, noriu pasiguoti. Šiandien 4 dpi (pirmas fet), bet jau jaučiu, kad nepavyko, nes 0 simptomų. Kai kėlė šviežiame, jaučiau kad buvo kibimas ir ryškūs simptoma…
o ka tikites pajausti ?
Saulalla parašė:
Sveikos, noriu pasiguoti. Šiandien 4 dpi (pirmas fet), bet jau jaučiu, kad nepavyko, nes 0 simptomų. Kai kėlė šviežiame, jaučiau kad buvo kibimas ir ryškūs simptoma…
o ka tikites pajausti ?
Saulalla parašė:
Kam taip nusiteikiat iš kart? Dar tik 4diena, ar negeriau tiesiog pasistengti ramiai išlaukti? Mano pirmas ivf nepasisekė, dabar darėm fet, jeigu pirmą kart buvau įsitikinus kad pavyko ir nepasisekė tai šį kart stengiausi visai negalvot pavyks ar ne, nukreipiau vis mintis kad neprisigalvot. Ir 10d pasidariau testą.
SvKr parašė:
Na vyras vis tiek už durų lauks. Tai čia dėl emocinio palaikymo nebent. Arba norisi drauge, svarbu. Bet po įkėlimo tikrai nebūna kažko nemalonaus,skausmingo. Vienos…
Mano vyras dalyvaudavo ;)
Aš tą dieną tik vakare lengvai prasieidavau. O šiaip pragulinėdavau.
Ukas parašė:
Mano vyras dalyvaudavo ;)
Leido vyrui būti šalia per įkėlimą? Kuri čia įstaiga? Geras!
Saulalla parašė:
neaštilo ir mums Santaruose, tiksliau atšilus stipriai prastėjo, taip pat atšildė papildoma blastuką, kurio kokybė šiek tiek pagerėjo, bet dėja nepavyko fet
SvKr parašė:
Leido vyrui būti šalia per įkėlimą? Kuri čia įstaiga? Geras!
Vaisingumo centras. Tik punktacijose laukė palatoje, na vis tiek narkozė.
Kiek susidūriau visur leidžia, jei nori. Antakalnio skubioje pagalboje irgi buvom kartu, kai kraujas pasipylė.
Saulalla parašė:
Laukimas123 parašė:
neaštilo ir mums Santaruose, tiksliau atšilus stipriai prastėjo, taip pat atšildė papildoma blastuką, kurio kokybė šiek tiek pagerėjo, bet dėja nepavyko fet…
O mums atšilo. 2020 metais buvo punkcija ir apsivaisino 22 embrioniukai, tuo metu augino iki 3 dienos. Tuomet užšaldė. Šiemet grįžome prie šio klausimo, atsišildėme vieną vamzdelį su 6 embrio. Auginome iki 5 dienos ir įvyko kėlimas. Iš 6 atšilo visi 6 ir gražiai paūgėjo iki kėlimo. Kėlėme vieną stipruolį, kitus vėl užšaldėme.