saulele13 parašė:
Sveikos merginos, jau trečius metus planuojame vaikelį, bet nesėkmingai. Apie daugiau nei metus vis užklystu paskaityti patirčių apie IVF, lyg nujaučiant, jog šiuo …
Metus laiko nuo užsiregitravimo pas gydytoją
saulele13 parašė:
Sveikos merginos, jau trečius metus planuojame vaikelį, bet nesėkmingai. Apie daugiau nei metus vis užklystu paskaityti patirčių apie IVF, lyg nujaučiant, jog šiuo …
Metus laiko nuo užsiregitravimo pas gydytoją
Paukščiukas parašė:
Sveikos, savo patirtim arba gal esat klaususios ir zinot kodel argumentuotai iki tu 3 men kol Santaros priziuri, negalima nei sporto nei sekso nei kt atrodo iprastu…
🫣🫣🫣🫣 o as planavau ir sexa ir joga po apziuros 6 sav. joga viena kart jau ir dariau kai stubura skaudejo , as kitoj klinikoj, kazin irgi uzdraus🫣🫣
Phase2 parašė:
🫣🫣🫣🫣 o as planavau ir sexa ir joga po apziuros 6 sav. joga viena kart jau ir dariau kai stubura skaudejo , as kitoj klinikoj, kazin irgi uzdraus🫣🫣
Nu va paskaiciau anglu kalba tai daug laisviau rekomendacijos gal nebutinai pasikliauti pilnai tom lietuviskom rekomendacijom galvoju irgi
Paukščiukas parašė:
Nu va paskaiciau anglu kalba tai daug laisviau rekomendacijos gal nebutinai pasikliauti pilnai tom lietuviskom rekomendacijom galvoju irgi
nu sudominot, jokiu draudimu nesu visai gavus isvis, pati pasideliojau pagal informacija pasiekiama kada ka galiu, tai reiks klausti tada. nes mano rasta literatūra tai taip pat 2-3 sav po perkelimo nieko, o veliau galima rase viska protingai, tai nustebau🌞
anetus9111 parašė:
Kai praeini toki kelia tai visko laikaisi kad tik nenutruktu.
Aš galiu pasakyt iš savo patirties. Laukėm vaikučio daugiau nei 2 metus, po nesivystančio nėštumo nebepavyko pastoti. Pavyko iš 3 stimuliacijas pas Gricių. Tai taip pirmo trimestro metu- vartoji progesteroną neleido skraidyt, maudytis vasarą, sekso. Tuomet atėjo antras trimestras, jau atsigavau galvoju nu va pradėsiu sportuoti, leido gydytoja tik nuo 16sav. Galvoju pagaliau santykius turėsim su vyru išsiilgę vienas kito, nes dar bijojom. 20sav vizitas- placenta pažemėjus- negalima. Pakilti nepakilo iki dabar. Nu ir ką, ne pasaulio pabaiga. Kaip lauki tiek ilgai, imiesi visų saugumo priemonių, kad tik vaikui viskas būtų gerai, o visa kita nesvarbu. ☺️
Phase2 parašė:
nu sudominot, jokiu draudimu nesu visai gavus isvis, pati pasideliojau pagal informacija pasiekiama kada ka galiu, tai reiks klausti tada. nes mano rasta literatūra…
O kokioj saly jus?
Nu jus man paaiskinkit, nu kaip gal but tas tepliojimas, ten gleives rusvos, bet jas stebiu tik kai zvakutes likutis salinas, bet progesterona deduos 400 ryte vakare, dar leidziuos, geriu estrogena, nu is kur gal tos gleives but, kai atroda nu viskas reguliuojama .. aisku vizitas pirmadieni, i priemima net nebandysiu vaziuot, nes nu jie nk nepadarys ..
Mon1 parašė:
Nu jus man paaiskinkit, nu kaip gal but tas tepliojimas, ten gleives rusvos, bet jas stebiu tik kai zvakutes likutis salinas, bet progesterona deduos 400 ryte vakar…
Jei buvo pakraujavimas, tai dar kurį laiką rusvai salinsis su ovulem. Man iki 9 sav. ir pakraujuodavo, po to patepliodavo. Psichologiškai sunku, bet viskas praėjo gerai. Nors taip ir liko neaiški priežastis.
Sign parašė:
Jei buvo pakraujavimas, tai dar kurį laiką rusvai salinsis su ovulem. Man iki 9 sav. ir pakraujuodavo, po to patepliodavo. Psichologiškai sunku, bet viskas praėjo g…
Bet as pakraujavimo tikrai nepastebejau, nu kad nebuvo ..