Ukas parašė:
Prieš pirmą ivf mano amh buvo 0,6. Bet va dabar laukiuosi po 3 ivf, išpunktavo 3 ir visos 3 apsivaisino2 kėlė šviežiam, nepavyko. O va per visą ivf kelią likusi…
O koks buvo per 3 ivf amh? Ir per antra 2 ivf amh?
Ukas parašė:
Prieš pirmą ivf mano amh buvo 0,6. Bet va dabar laukiuosi po 3 ivf, išpunktavo 3 ir visos 3 apsivaisino2 kėlė šviežiam, nepavyko. O va per visą ivf kelią likusi…
Pienės_pūkas parašė:
Amh tik 0.4yra kaip pavyko su tokiu mažu? Iš kelinto karto? Jaučiu, kad mums čia maža sėkmės tikimybė su tuo antru IVF...
0.47 pavyko is pirmo karto! Tad sekmes! Mes ir planuojame 2 ivf po keliu menesiu, kai mazylei sukaks 1 metukai
kai nustosiu zindyti
Inanana parašė:
Reiktų pakelti tyrimus. Prieš 3 tai jau nebedarė. Ir buvom nusprendę, kad čia paskutinis bandymas.
Bet na nebūna stebuklų, kai metų 40.. tai nebent nukrito
Sniegina parašė:
Sveikos merginos, gal galite rekomenduoti psichologę, kuri konsultuoja nuotoliniu būdu ir padėtų man vaisingumo kelionėje?
Prieš savaitę kaip tik startavo nauja nuotolinė grupė, dar galima patekti į ją
September7 parašė:
Mano AMH pagal metus yra labai aukstas, ir kas is to kad kokybe matyt labai bloga, nes is daug ispunktuotu tik dvi liko prastos kokybes ir kazkuri kibo bet deja.
Kimba ne kiaušialastės, o embrionai. Tai negalite žinoti, ar embrionas buvo silpnas dėl kiaušialąstės ar dėl iš vyro perduotos prastos genetinės informacijos (spermatozoidu DNR fragmentacija) nebent vyras max istirtas (tais tyrimais, kurių Lietuvoje nedaro) ir pas jį viskas super.
Phase2 parašė:
nekvaila. lietuva tikrai maža šalis. jeigu donuotų užsieniui tai apsvarstyčiau galimybę ir aš jeigu tikrai nieks nepasikeis ir liks daug
Negalėčiau susigyventi su mintimi, kad mano vaikai auga neaišku kokiose šeimose 🙈 aš net katinų savo niekam negalėčiau atiduot 🙈😅
El_ze parašė:
As turiu viena saldyta, planavau pasiimti vasari/kova. Nors jau turim 2 vaikus po 2 IVF, bet sazine ir nuojauta man neleido net pagalvoti apie naikinima ar donavima…
Linkiu priimti teisingą sprendimą
Norėjo kažkas iš aukščiau, kad būtumėt 4 vaikų mama
Ir nereikia pamiršti, kad nebūtinai paskutinis fet bus sėkmingas, bet sąžinė tikrai būtų rami, tokiu atveju
ruta.ruta parašė:
Linkiu priimti teisingą sprendimą![]()
Norėjo kažkas iš aukščiau, kad būtumėt 4 vaikų mama![]()
nu su tuo aukščiau žinot. jeigu su šiuo nėštumu pavyksta viskas iki galo. lieka dar 6 snaigutės. kiek jų sėkmingų neaišku, bet 7 vaikai yra daug jeigu tarkim viskas kaip per sviestą 🤷♀️ tada kyla visi svarstymai
Karolina12345 parašė:
Kimba ne kiaušialastės, o embrionai. Tai negalite žinoti, ar embrionas buvo silpnas dėl kiaušialąstės ar dėl iš vyro perduotos prastos genetinės informacijos (sperm…
Aš labai šviežia dar šituose ivf reikaluose, bet manau kad čia labiau mano amžiaus bėda, vyras mano jaunesnis ir pas ji normospermija visada 🤷♀️