Mažiuke parašė:
Vakar buvo 8 dpi
Man 8dpi kai pradejo tept rausvai (5dienu ebrionas keltas buvo) galvojau kad viskas nepavyko, ir pasidariau livsane testa, kur islindo gan ryskus vaiduoklis. Jei turit testa pabandykit pasidarykit gal🤞
Mažiuke parašė:
Vakar buvo 8 dpi
Man 8dpi kai pradejo tept rausvai (5dienu ebrionas keltas buvo) galvojau kad viskas nepavyko, ir pasidariau livsane testa, kur islindo gan ryskus vaiduoklis. Jei turit testa pabandykit pasidarykit gal🤞
Žakė parašė:
Man 8dpi kai pradejo tept rausvai (5dienu ebrionas keltas buvo) galvojau kad viskas nepavyko, ir pasidariau livsane testa, kur islindo gan ryskus vaiduoklis. Jei tu…
Testai teigiami. Kažin jei pabegtu žirniukas dar rodytu testai ?
Mažiuke parašė:
Testai teigiami. Kažin jei pabegtu žirniukas dar rodytu testai ?
Taip
Mažiuke parašė:
Testas toks dienos metu po kavos ir daug vandens. Teks laukti rytojaus hcg
Testas teigiamas, nes gan ryškus. Bet kraują pasidarykit ne tik hcg bet ir progesterono
Mažiuke parašė:
Testas toks dienos metu po kavos ir daug vandens. Teks laukti rytojaus hcg
Uj koks jau teigiamas!!🩷
Zinokit kai susipergyvenus buvau, daug nariu rase, jog ir jom buvo rausvu isskyru panasiom dienomis, ir kazkuri nare rase kad jai ir 16dpi buvo, kita nare rase kad buvo tokiu pakraujavimu iki 10 sav. ir priezastis buvo neaiski.
As save pagavau viena karta kad uzsigavau su nagu gleivine dedantis ovules i maksti, ryte dejausi o vakare ruzavas popierius tualetinis buvo.
Bet nerado nieko man ultragarsu irgi kai tyre ankstesnius pakeaujavimus: hematomos nebuvo, placenta tvirtinosi aukstai, kazkokiu kitu kabliuku irgi nebuvo.
Kiek progesterono naudojat?
Žakė parašė:
Uj koks jau teigiamas!!🩷
Zinokit kai susipergyvenus buvau, daug nariu rase, jog ir jom buvo rausvu isskyru …
2 ovules ryte 2 vakare, bet vakar kaip pradėjo teplioti kažkaip išsigandau labai tai dar leidžiamo susileidau tai dabar dar ir leidžiuosi.
Mažiuke parašė:
O čia 6 dpi testas. Paryškėjo. Bet tas tepimas ramybės neduoda. Greičiau jau rytojui krauja priduot ir gyd parašyt.
Viskas bus gerai, mažiau pergyvenkite ir laukite rytojaus nes testukas gan ryškus ❤️
Mažiuke parašė:
2 ovules ryte 2 vakare, bet vakar kaip pradėjo teplioti kažkaip išsigandau labai tai dar leidžiamo susileidau tai dabar dar ir leidžiuosi.
Viskas bus gerai! Zinau kai krauja pamatai isgascio buna daugiau nei gali buti, bet jau isikabino ir nebepabegs pamatysit🩷