Ocean Ni parašė:
O jas tiria iš tepinėlio?
Taip tepinėlis
Ocean Ni parašė:
O jas tiria iš tepinėlio?
Taip tepinėlis
LadyBubu parašė:
Ikelsiu iš interneto, bet pasidalinsiu savo patirtim , persileidus ne kartą , visad nurašydavo "gamtai " arba prg trukumui
7 LPL esu dariusi irgi nieko nerasta.
auryte777 parašė:
Sveikos, visgi bėga nuo manęs žirniukas, šiandien testas jau blankesnis. Tepliojimai dar nedingo, nors šiandien jau ir antrą lubion susileidau.
Žinokit man buvo panašiai. Kai nebuvo nėštumo, prg nekilo nei su 3 ovulem per diena+ leidžiamas, ( aukščiausias prg buvo 22 o kitus kartus 18 ir dar žemiau)
Paskutinį kartą naudojau tik 1 leidžiama per dieną(kai buvo nėštumas) ir jokių ovuliu ir prg laikėsi pirmus 3men apie 100.po to daugiau nesidariau.
Mes taip pat po 2 ivf ir 3 FET nusprendėm vykti į Tr ir tirti blastukus.( DE sakė viskas labai gerai, bladtukai gražus, jus sveiki, bet nėštumo nėra 🫣) Juose ir buvo bėda.
Svaja1234 parašė:
Taip man baigdavosi biocheminiais ir niekas netikrino net to progesterono, pradėdavo teplioti rudai tai vis kartodavo apie ligas, jums sako gal uždegimas 😂
Bet tikrai gydytojai apie tai mažai kalba, kad reikia tikrintis. Mano atveju tai irgi sulaukiau tik iš gydytojos pasisakymo, kad matyt pats embrionas blogai vystosi arba nustojo vystytis ir dėl to nesigamina progesteronas.
Sirdute377 parašė:
Žinokit man buvo panašiai. Kai nebuvo nėštumo, prg nekilo nei su 3 ovulem per diena+ leidžiamas, ( aukščiausias prg buvo 22 o kitus kartus 18 ir dar žemiau)
…
Tai blastukams darėt PGT-A?
LadyBubu parašė:
Džiaugiuos už jus 🥰 Mes išsityrėm dabar kokiems vaistams jautri bakterija ir lauksim ginė kol išrašys![]()
O čia tepinėlis irgi? Ar jau kraujo tyrimas? Man rado irgi tą parvum, išrašė doxycyclino abiems ir po kelių ciklų liepė pasikartoti. Bet jei ras vėl, tai galvoju irgi tikslinga būtų pasižiūrėti tą jautrumą antibiotikams.
Jurintaaa parašė:
O čia tepinėlis irgi? Ar jau kraujo tyrimas? Man rado irgi tą parvum, išrašė doxycyclino abiems ir po kelių ciklų liepė pasikartoti. Bet jei ras vėl, tai galvoju ir…
Jautruma irgi darė iš tepinėlio Vilniui darėm antėjoj ,bet mažesniuose miestuose antėjose šio tyrimo nedaro
auryte777 parašė:
Tai blastukams darėt PGT-A?
Taip
Sirdute377 parašė:
Taip
O ką darėte vėliau? Mane šiek tiek baugina ta mintis, kad vėliau tiriant sunku bus rasti tinkamą 🫣