2025.05.30 14:40 (prieš 8 mėn.)
Karolina12345 parašė:
Pagal LT - vyrui tik oligospermija. Rašau TIK, nes vėliau tiriantis savarankiškai atradome daugiau dalykų.
O as manau,kad nereikia TOMS jusu vadinamoms "pirmakartems" duot tiek pesimizmo. Jusu atvejis yra vienoks,kitu-kitoks. Jei jusu vyrui urologas tik israse vitaminu-gal pasirinkot netinkama urologa. Mano vyra,musu vaisingumo spec. pirmiausia nusiunte pas androloge,kuri padare visus tyrimus,apziurejo ir tik po jos visu vizitu kai gavome "zalia sviesa" is jos,pradejo ivf kelia. Taip,ejom privaciai,nes norejom kokybes is vizito,o ne tik vitaminu.
As nesakau,kad nereikia dometis procesu,bet pasitikejimas, musu paciu pasirinktais gydytojais irgi yra be galo svarbus sitame procese.
Gal man lengva kalbeti,nes pavyko is pirmo karto,bet tai tik irodo,kad su oligospermijos diagnoze na pavyksta ir is pirmo karto
ir duok dieve,kad tik viskas toliau vystytusi gerai.
Tik noriu palaikyt tas "pirmakartes",nes ir pati tokia esu ir tokie jusu Karolina komentarai tikrai neprideda pasitikejimo jau net ir paciai savimi. Kiekviena turi isgyventi savo istorija,su sekmemis ar nesekmemis ir manau labai neteisingai,kad taip nuteikiate cia susirinkusias moteris iskart,kurioms reikalingas palaikymas,kurio musu visuomeneje sia tema isvis realiai nera🙂