SvKr parašė:
Eikit su vyru kur tik norit. Jis gali būti ir tiesiog lydintis asmuo. Dar neteko savo aplinkoje girdėti, kad vyrą išvarytų. Nebent jei apžiūrį moterį, tai paprašo l…
Dekoju❤️❤️
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįSvKr parašė:
Eikit su vyru kur tik norit. Jis gali būti ir tiesiog lydintis asmuo. Dar neteko savo aplinkoje girdėti, kad vyrą išvarytų. Nebent jei apžiūrį moterį, tai paprašo l…
Dekoju❤️❤️
Labas rytas,
Kitą ciklą pradėsim IUI kelionę.. tik biski likau nesupratusi, buvo kalbėta skatinti ovuliaciją injekcijomis o daba pakeitė nuomonę kad tabletėmis ir nelabai aiškino kodėl, nes pokalbis buvo telefonu. Yra kam pasiseke pastoti tokiu būdu? Jeigu taip tai iš kelinto karto?
Lila 22 parašė:
Sveiki, gal galėtumėte patikslinti ar Lubion leidžiamą progesteroną reikia laikyti šaltai?
Rašo ant dėžutės, kad laikymo temperatūra iki 25 laipsnių
Lila 22 parašė:
Sveiki, gal galėtumėte patikslinti ar Lubion leidžiamą progesteroną reikia laikyti šaltai?
Nereikia
Lila 22 parašė:
Sakė iki 25 laipsnių kambario temperatūroje, šaldytuve nereikia
Nelaikau Lubion šaldytuve. Gal yra kam įkėlimas buvo NESENIAI? Esu po FET, įkelta paskutine blakstocita. Nežinau, nieko nejaučiu, kažkaip ramiai jaučiuos, atrodo atidaviau viską ką galiu ir bus kaip bus.. Nors labai noriu teigiamos baigties. Tik gydytoja skyrė po įkėlimo 3kart leistis Lubion 5dienas ir 3 kart crinone. Po to 2kart Lubion ir 3 crinone. Kaži ar galima tiek daug progestorono? Nors daktarei sakiau, kad tai paskutinis mūsų šansas. Kompensacijas visas išnaudojom.
sveiki, man pirmadieni irgi buvo atliktas trečias Fet, tai iš pojūčių tik vakar buvo visą dieną didelis pilvo maudimas, o daugiau tai visai niekoVėjas10 parašė:
Nelaikau Lubion šaldytuve. Gal yra kam įkėlimas buvo NESENIAI? Esu po FET, įkelta paskutine blakstocita. Nežinau, nieko nejaučiu, kažkaip ramiai jaučiuos, atrodo at…
Vėjas10 parašė:
Nelaikau Lubion šaldytuve. Gal yra kam įkėlimas buvo NESENIAI? Esu po FET, įkelta paskutine blakstocita. Nežinau, nieko nejaučiu, kažkaip ramiai jaučiuos, atrodo at…
Labai linkiu teigiamo rezultato
Kada HCG diena Jums?
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai