GiedreG parašė:
Ech o as gryztu truputi liudna. Buvau apziurai po 5 dienu stimuliacijos ir pasirodo nelabai stimuliuojasi. Is pirmines apziuros 5 folikulu stimuliuojasi normaliai t…
Svarbu ne kiekybė o kokybė, to ir linkiu 🌺
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįGiedreG parašė:
Ech o as gryztu truputi liudna. Buvau apziurai po 5 dienu stimuliacijos ir pasirodo nelabai stimuliuojasi. Is pirmines apziuros 5 folikulu stimuliuojasi normaliai t…
Indriukas777 parašė:
Tikrai. Dabar tiesiog reik tiketis kokybisku 😊
GiedreG parašė:
Aš šiandien taip pat po apžiūros. Tai gydytoja nusprendė koreguoti planą. Padidino dozę ir papildomai pridėjo dar vieną vaistuką. Suskaičiavo 9 folikulus, tik iš jų yra mažesnių ir nori, kad jie daugiau paaugtų. Na sakė galimybė tikrai yra ir ji mano, kad bus viskas ok.
aurriukas parašė:
Aš šiandien taip pat po apžiūros. Tai gydytoja nusprendė koreguoti planą. Padidino dozę ir papildomai pridėjo dar vieną vaistuką. Suskaičiavo 9 folikulus, tik iš jų…
Kaip idomu, o man nedidino dozes, sako juk ir taip stimuliuojasi, nereikia perspausti...😐 na matysim galutini rezultata. O del jusu smagu.dziugios zinios. Man ir dadejo viena, kad neovuliuotu per anksti didysi folis kaip suprsntu.
GiedreG parašė:
Kaip idomu, o man nedidino dozes, sako juk ir taip stimuliuojasi, nereikia perspausti...😐 na matysim galutini rezultata. O del jusu smagu.dziugios zinios. Man ir da…
Sunku pasakyti, kaip kuri parenka tą planą. Tas kiekvienas žingsnis, kiekvienas vizitas baugina. Belieka pasitikėti gydytoja.
GiedreG parašė:
Kaip idomu, o man nedidino dozes, sako juk ir taip stimuliuojasi, nereikia perspausti...😐 na matysim galutini rezultata. O del jusu smagu.dziugios zinios. Man ir da…
Man buvo skyrusi dar vaistuką geriamą, nes geltonkūnis nebuvo pilnai susitraukęs ir sakė visą pradžią pavienodins folikulų.
aurriukas parašė:
Sunku pasakyti, kaip kuri parenka tą planą. Tas kiekvienas žingsnis, kiekvienas vizitas baugina. Belieka pasitikėti gydytoja.
Tikrai. As kas kart su lengva panika einu...😳.
aurriukas parašė:
Man buvo skyrusi dar vaistuką geriamą, nes geltonkūnis nebuvo pilnai susitraukęs ir sakė visą pradžią pavienodins folikulų.
Tai va kiek gydytoju, kiek pacientu, tiek skirtingu situaciju ir protokolu 😐
GiedreG parašė:
Tikrai. As kas kart su lengva panika einu...😳.
Puikiai Jus suprantu kaip ir manau visos čia esančios🤗
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai