Vasara93 parašė:
Na as dabar Lietuvoje, vyras UK, atskris treciadieni, tai galvoju ar uzteks 48val iki punkcijos penktadieni, ar reiktu ilgesnio dar tarpo?
Uztenka
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįVasara93 parašė:
Na as dabar Lietuvoje, vyras UK, atskris treciadieni, tai galvoju ar uzteks 48val iki punkcijos penktadieni, ar reiktu ilgesnio dar tarpo?
Uztenka
aurriukas parašė:
Pagal jūsų rezultatus sakyčiau, kad punkcija per anksti. Viena kita diena vėlinant tie mažesni turėtų laiko pasivyti. Sakau iš praktikos, mano gydytoja paskyrė punc…
Kodėl jūs vertinate vienos moters kūną pagal savo - kiekvienas atvejis kitoks. Juk jūs nežinote, kokie jos duomenys, kokie tyrimai, kokios kitos situacijos.
Po to merginos prisiskaito tokiu "eksperčių" ir pergyvena. Mažiau klausykite kitų, o pasikliaukite mokslu ir profesionalais.
Vasara93 parašė:
O dabar toks klausimas - ar 48val uztektinai laiko vyrui susilaikyti pries punkcija?![]()
Kaip tik gavau krūvą dokumentų skaityti - ten rašo 3-4 d. susilaikymo laikotarpis iki punkcijos
Minčių_galia parašė:
Kodėl jūs vertinate vienos moters kūną pagal savo - kiekvienas atvejis kitoks. Juk jūs nežinote, kokie jos duomenys, kokie tyrimai, kokios kitos situacijos.
Profesionalai čia tokie, kad man TR gydytojas taip pat sakė, kad LT punkciją man darė per anksti, ko pasekoje iš 22- brandžių 13. TR iš 23- brandžių 17.
Dėl susilaikymo TR taip pat sakė ilgiau nei 48val geriau.
Minčių_galia parašė:
Kaip tik gavau krūvą dokumentų skaityti - ten rašo 3-4 d. susilaikymo laikotarpis iki punkcijos
Šiandien kaip tik klausiau gydytojos, mums punkcija penktadienį, tai pasakė lytiniai trečiadienį
aurriukas parašė:
Pagal jūsų rezultatus sakyčiau, kad punkcija per anksti. Viena kita diena vėlinant tie mažesni turėtų laiko pasivyti. Sakau iš praktikos, mano gydytoja paskyrė punc…
Minėjo, kad punkcijos diena būtų apie 10.
Mano vyras nuleido garą pirmadienį vakare apie devintą, o punkcija buvo trečiadienį apie dešimtą ryte.
Atsimenu su paskutine kontrole ginekologė sakė kad dar lauksim tikrai, bet kai parėjo kraujo rezultatai, jau nebegalėjo ilgiau laukti ir už dviejų dienų buvo punkcija.
Sawlele parašė:
Mano vyras nuleido garą pirmadienį vakare apie devintą, o punkcija buvo trečiadienį apie dešimtą ryte.
Nu tai darysim ir mes taip - treciadieni gales nuleist gara, o penktadieni punkcija. Skaiciau - kad didesnis tarpas tarp ejakuliacijos reikalingas, jeigu mazas kiekis pas vyra, o mazesnis tarpas reikalingesnis - jei didesnis kiekis dna fragmentuotu
kadanti pas ji didelis turis (bent jau paskutine spermograma ta rode), ir buvo siektiek dna fragmentuotu, tai manu viskas bus ok. Vistiek taikys PICSI, kamera atrinkti spermotozoidams ir bus ICSI, tai
Vasara93 parašė:
Nu tai darysim ir mes taip - treciadieni gales nuleist gara, o penktadieni punkcija. Skaiciau - kad didesnis tarpas tarp ejakuliacijos reikalingas, jeigu mazas kiek…
nu mano atveju tai būtų buvę arba taip, arba daugiau nei savaitė pauzės. tai akušerė kai paskambino pasakyt kad poryt punkcija, sako geriau šįvakar, nei savaitės su viršum senumo.
man tai va vis dar neaiškūs tie simptomai čia, bandau taip tikėtis kad pavyks ir penktadienį bus teigiamas testas.. geras dalykas kad darbe neslepiu pro ką einu, tai jeigu mokiniai turi įtarimą kad pasigavo kažkokį virusiuką, iškart anuliuoja pamokas. nu tai jau visi - tiek aš pati, tiek mano mokiniai sudėjo visas pastangas mane apsaugoti.
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai