September7 parašė:
Sake jei kazkas bus tai kels 🤞
O dabar kokios kokybes kele?
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįSeptember7 parašė:
Sake jei kazkas bus tai kels 🤞
Inanana parašė:
Sake geriausia kele, o kiek tu lasteliu ten buvo nesake.
Vasara93 parašė:
O jums kelimas sulaukus sekanciu mm po IVF? Nes bent jau man po IVF pora menesiu ovuliacija buvo nusivelinusdel hormonu
Oi ne, ivf buvo 2023 metais
September7 parašė:
Gal galite pasidalinti kokie buvo jus 3 ir 5 dienos rezultatai?nezinau ko tiketis, nes niekad neturejau tiek embrionu trecia diena.
Kel triju dienu ir prikibo
September7 parašė:
Gal galite pasidalinti kokie buvo jus 3 ir 5 dienos rezultatai?nezinau ko tiketis, nes niekad neturejau tiek embrionu trecia diena.
Na bet tikrai nesužinosite ko tikėtis net jei ir visos parašys
Mano pvz trečią dieną buvo šeši, penktą - trys. Bet tai nieko nepasakys apie jūsų situaciją.
Karolina12345 parašė:
Na bet tikrai nesužinosite ko tikėtis net jei ir visos parašysMano pvz trečią dieną buvo šeši, penktą - trys. Bet tai nieko nepasakys apie jūsų situaciją.…
Mano trecia diena buvo lygtais 13, uzsalde tik 4, bet ir tai du penktos dienos, viena sestos dienos ir viena septintos
September7 parašė:
3d buvo dar 9 o paskambino 5d ir buvo tik 5like
Vasara93 parašė:
Mano trecia diena buvo lygtais 13, uzsalde tik 4, bet ir tai du penktos dienos, viena sestos dienos ir viena septintos![]()
Jums nekele 3 dienu nes dare pgta ir rekejo laukt 5 jei teisingai suprantu?
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai