eerika parašė:
Sveiki, vakar turejau punkcija, ir visi 6 folikulai buvo tusti nebuvo kiausialasciu, ar galejo but netinkami vaistai pritaikyti? Gal kam yra taip buve?
Jei ne paslaptis, kokia čia klinika?
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįeerika parašė:
Sveiki, vakar turejau punkcija, ir visi 6 folikulai buvo tusti nebuvo kiausialasciu, ar galejo but netinkami vaistai pritaikyti? Gal kam yra taip buve?
Minčių_galia parašė:
Ir kokia cia gydytoja?
eerika parašė:
O kokius jus vaistus vartojot?
Izzabele parašė:
O kokius jus vaistus vartojot?
As manau, cia labiau nesuvaldyta ovuliacija... kai folikuliai ovuliuoja dar pries punkcija
September7 parašė:
Sake geriausia kele, o kiek tu lasteliu ten buvo nesake.
Kai man trijų dienų kėlė, irgi taip sakė. Buvo 8 ląstelių.
---
GiedreG, kaip jūs? 🌸
Edel parašė:
Kai man trijų dienų kėlė, irgi taip sakė. Buvo 8 ląstelių.
Laba, aciu kad domites..nieko, taip pat viskas ☺️
GiedreG parašė:
Laba, aciu kad domites..nieko, taip pat viskas ☺️
Laikau 🤞, kad padvigubėtų. 🧡
Aš, asmeniškai, niekad tokio HCG nesu gavusi, tad man jau atrodo labai daug žadančiai. 🌸
Edel parašė:
Laikau 🤞, kad padvigubėtų. 🧡
Aš, asmeniškai, niekad tokio HCG nesu gavusi, tad man jau atrodo labai daug žadanč…
Tai kad ten manau ovitrele buvo, tai nusileidau ant zemes greit 🫣..ryt kartosiu viska..ziuresiu kas bus..nes gyd tik ovuliu padvigubino tai nzn kaip cia bus..
Vasara93 parašė:
As manau, cia labiau nesuvaldyta ovuliacija... kai folikuliai ovuliuoja dar pries punkcija
Nu bet tai ziauru ar as cia naivi ar pries punkcija akla apsimest turi kad gal ai bus kazkas vis tiek like. Kaip neprofesionalu. Aš čia apie gydytoją šneku. Kam ta punkcija tada daryt...
Izzabele parašė:
Nu bet tai ziauru ar as cia naivi ar pries punkcija akla apsimest turi kad gal ai bus kazkas vis tiek like. Kaip neprofesionalu. Aš čia apie gydytoją šneku. Kam ta …
Ne visada matosi, kad ovuliave, tuo labiau kai ten ju daug priauge, vienas prie kito susipraude, nes vistiek geltonkunis susidaro
15 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai