Juuu parašė:
Geras 😁😁 kiek trunka punkcija maždaug?
Labai greitai, koki 15-20min bent man
o trumpiausia narkose buvo kai cista punktavo - ten isvis 10min. Nes atsimenu paziurejau i laikrodi tiek pries uzmigdant, tiek atsikelus 😁
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįJuuu parašė:
Geras 😁😁 kiek trunka punkcija maždaug?
Labai greitai, koki 15-20min bent man
o trumpiausia narkose buvo kai cista punktavo - ten isvis 10min. Nes atsimenu paziurejau i laikrodi tiek pries uzmigdant, tiek atsikelus 😁
Inanana parašė:
Taip taip! Man kompensabo. Paprasykitr savo seimos gyd siuntimo.
Kokio kodo diagnozes reikia gal atsimenat?
Vikii90 parašė:
Kokio kodo diagnozes reikia gal atsimenat?
Neatsimenu. Sakykite pas ginekologo vaisingumo istyrimui ar vaisingumo konsultacijai
Sawlele parašė:
Nu blemba, gal tada sustot vaistinėj varant į darbą.![]()
Žaviuosi merginomis, kurios turi geležinę katrybe, pavydziu
Sirdute377 parašė:
Žaviuosi merginomis, kurios turi geležinę katrybe, pavydziu
Mes kai pradėjom nesisaugot, aš ten kelis pirmus mėnesius ir kraują darydavausi nelaukdama ilgesnio mėnesinių vėlavimo, ir testus gadindavau prieš mėnesinių pradžią, jėėėz. Bet paskui jau atsibodo tas pinigų mėtymas į balą, tai ir šiuot atveju sekt tą ovitrelles išėjimą, tada gaudyti hcg galimą augimą vėl.. bereikalingas pinigų švaistymas ir nervų sistemos gadinimas. Čia aišku mano asmeninė nuomonė. Bet šiandien, kaip ten sako, jau žarnas suka prieš rytojų.
Ir šiaip žiauriai nervina kad nebepažįstu savo kūno, jo siunčiamų signalų.
September7 parašė:
2-3 ciklo dieną, aš jau ėjau su tyrimais kad mazdaug isivaizduotu situacija.
As irgi einu pirmom ciklo dienom, tada iskart ir visus kraujo tyrimus pasidarau, sutaupau viena vaziavima 😀
Merginos, vakar buvo ikeltas 2 d embrionas, sestadeni bus keliamas blastocista (jei viskas ok). Naudoju 2x3 utrogestan bei leidziuosi prontogest rytais. Galvoju ryt reiktu pasidaryt prg pries sestadienio kelima, tik galvoju, kuria val butu geriausa darytis? Krauja turiu priduoti iki 11 val, kad atsakyma gauti ta pacia diena. Rytais leidziuosi apie 8 val. Ar labai issikreips rezultatai, kaip manote?
Zemyna19 parašė:
Merginos, vakar buvo ikeltas 2 d embrionas, sestadeni bus keliamas blastocista (jei viskas ok). Naudoju 2x3 utrogestan bei leidziuosi prontogest rytais. Galvoju ryt…
Su prontogest tikrai išsikreips. Darykit kraują 8h ir po to susileiskit iškart
Zemyna19 parašė:
Merginos, vakar buvo ikeltas 2 d embrionas, sestadeni bus keliamas blastocista (jei viskas ok). Naudoju 2x3 utrogestan bei leidziuosi prontogest rytais. Galvoju ryt…
Turit priduoti pries leidimasi
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai