Vasara93 parašė:
Nemazai, katik buvo atejus Marina, sake 28 folikuliu ispunktavo, viskas praejo labai gerai. Net nustebau, nes pries tai IVF maziau net buvo su didesne doze. Dabar l…
Oho kiek, o kiek brandziu?
Tai hyper gresia?
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįVasara93 parašė:
Nemazai, katik buvo atejus Marina, sake 28 folikuliu ispunktavo, viskas praejo labai gerai. Net nustebau, nes pries tai IVF maziau net buvo su didesne doze. Dabar l…
Tai hyper gresia?
Dreamland parašė:
Tai hyper gresia?
Nesake, kiek dar brandziu, veliau pasakys. Hyper kaip ir neturetu buti, nes trigeris ne ovitrelle.
Vasara93 parašė:
Kosmosas su foliais. Darysite pgta?
Karolina12345 parašė:
Man atrodo ir nuo personalo, atliekančio procedūrą priklauso... aš turėjus tris punkcijas - visas skirtingose klinikose, pojūčiai po jų kiekvieną kartą skirtingi. P…
Aš turbūt ir taip būčiau galvojus. 😂😂😂
Man pirma buvo RMC, nepaisant to, kad didžioji dalis to IVF buvo nekažką iš jų pusės, bet punkcijos organizavimas buvo geras: mašiną arčiau galima buvo pasistatyti, atskira palata be skubinimo.
Gal kad hyper buvo, kokias 3 dienas buvo labai skaudu šlapintis, vaikščiojau susilenkus. 😬
Vasara93 parašė:
Ohoooo!
Vasara93 parašė:
Tikrai nemazai, bet is savo patirties galiu pasakyti, kad pirminis skaicius dar ne viskas 😊 as pirmu IVF UK turejau 32 folikulius, ir gale turejau tik 4 embrionus (…
Lauksim žinių. 🤞🧡
Edel parašė:
Aš turbūt ir taip būčiau galvojus. 😂😂😂
Man pirma buvo RMC, nepaisant to, kad didžioji dalis to IVF buvo nekažką iš jų pus…
Ir man po RMC buvo blogiausi pojuciai kelias dienas! Ypac slapinantis - kazka jie ten blogai daro
Inanana parašė:
Kosmosas su foliais. Darysite pgta?
Taip, mes tik su pgt-a. Man is praito IVF is 4 embrionu tik vienas praejo pgt-a, o visi kiti su daug visokiausiu chromosomu pakitimu, net ne mozaikiniai, tai net nerizikuociau kelti kitaip.
O siaip jauciuosi rami, Marina nuramino, kad viskas praejo gerai, viska padariau ka galejau, dabar belieka tik laukti
Vasara93 parašė:
Taip, mes tik su pgt-a. Man is praito IVF is 4 embrionu tik vienas praejo pgt-a, o visi kiti su daug visokiausiu chromosomu pakitimu, net ne mozaikiniai, tai net ne…
Taip taip pamenu kad jums ten is daug liko mazai. Kels dabar? Ar fet?
Inanana parašė:
Taip taip pamenu kad jums ten is daug liko mazai. Kels dabar? Ar fet?
Tik FET. 5 diena tik biopsija paima pgt-a, savaite uztrunka atsakymai, tai niekaip, ir siaip mano trigeris buvo diphereline, man rodos po jo nera tinkama kelti svieziam, o ir speju net nekeltu del hyper 😊
Juuu - kaip jus? Ar issimiegojot sianakt? 🤭 as labai blogai sianakt miegojau, prabudinejau belekiek kartu, bijojau pramigt tikriausiai 🤭
Inanana parašė:
Fox lady kaip jums sekesi? Buvote pas gyd jau?
Joo, grizinejam namo, stimuliacija nukelta, cista
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai