Frezija parašė:
Kap testas? 🫣
Ryte išlekiau su vejeliu i darba ir pamiršau 🫣 rytoj pasidarysiu manau, reik jautru paimti testa benu.
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįFrezija parašė:
Kap testas? 🫣
Ryte išlekiau su vejeliu i darba ir pamiršau 🫣 rytoj pasidarysiu manau, reik jautru paimti testa benu.
September7 parašė:
Lauksime arba vakare galite
sim13 parašė:
Sveikos, gal zinot kur Kaune padaro hormonu tyrimus ta pacia diena?![]()
Antėjoje,ryte dariausi,vakare buvo atsakymai.
sim13 parašė:
Sveikos, gal zinot kur Kaune padaro hormonu tyrimus ta pacia diena?![]()
Nw jei ryte priduosit iki kokių 9, tai tikrai bus atsakymai apie pietus. Aš apie 12-13h gavau visada, kiek dariau. Jie dirba su Medicina practica. Bet prieš registruojantis dar pasitikslinkit, nes man atrodo ir nuo tyrimų priklauso.
Lilis parašė:
LabaGal kas turite žinių apie keliones? Ar galima skraidyti lektuvu po fet? Ar saugu?
Manau kad saugu, kas gali buti negerai
Vasara93 parašė:
Labai geras rezultatas, is 4 apsivaisinusiu 4 blasto! Wow! Sakiau, kad pirminis skaicius dar nieko nezada. Labai smalsu kaip man bus. Pagaunu save itikinant, kad si…
Ačiū - man čia pačiai stebuklas, kad tos kurios apsivaisino visos 3AA pasiekė, važiavau vakar į kliniką nieko nesitikėdama o va tokią dovaną gavau. Kaip jūs? Jau irgi turite turėti rezultatus?
Man šviežiame cikle kėlimas buvo.
Beje, gal turite rekomendacijų kokius papildus toliau tęsti / įtraukti, nes kaip tik baiginėjasi, tai noriu užsisakyti.
Minčių_galia parašė:
Ačiū - man čia pačiai stebuklas, kad tos kurios apsivaisino visos 3AA pasiekė, važiavau vakar į kliniką nieko nesitikėdama o va tokią dovaną gavau. Kaip jūs? Jau ir…
pas kokia gydytoja? del papildu paklauskite gyd kiekvienam individuliai. Bet aisku folio tai tikrai reikai vartoti
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai